2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Óriási siker a Hófehérke musicial

A napokban Tatabányán mutatták be gyerekkorunk egyik nagy kedvencét, a Hófehérke és a hét törpét musicial formájában. A darab már most óriási siker, amihez sokat tettek hozzá a sztárszereplők, akik között feltűnik Galambos Lajcsi, Peller Mariann, Katona Klaudia és Solti Ádám is.

Peller Mariann, a musicial egyik kulcsfigurája szerint a mesei történeten ezúttal a felnőttek sem fognak unatkozni. – A gyerekek viszonylag ritkán szoktak egyedül színházba járni, de ez a darab a felnőttek számára is érdekes és szórakoztató lehet. Sok jó poén van benne, és a karakterek jelleme is egy fokkal árnyaltabb, mint az eredeti mesében. A musicial számomra egy kiváló lelki terápia, hisz gonosz királynőként végre kiélhetem a bennem lévő kisördögöt – nyilatkozta lapunknak Mariann, aki a darab főpróbáján Galambos Lajcsival együtt már nagyon várta, hogy több hónapos kemény munka után végre színpadra álljon A szereplők az utolsó percig azon voltak, hogy a lehető legtökéletesebb produkciót tárják a nagyközönség elé, ami sikerült is, hisz a bemutatót követő visszajelzések csupa jóról értekeznek.


A előadás sikeréhez a sztárszereplők mellett nagyban hozzájárultak a profi táncosok, az énekkar, valamint az artisták is. A következő előadás május 19-én lesz Győrben,  de a musicial év végéig számos más vidéki városban, és május 27-én az ország legnagyobb csarnokában, a Papp László Arénában is látható lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.