2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Oszter Sándort továbbra is börtön fenyegeti

Folytatódott Oszter Sándor tárgyalása a befolyással való üzérkedés ügyében. Korábban vádlott-társa visszavonta a színészre nézve terhelő vallomását, hétfőn ennek ellenére letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Oszterre. 

Fotó:Mészáros Diána

Oszter Sándor rosszkedvűen érkezett hétfő reggel a bíróságra, ahol ötödrendű vádlottként már évek óta visszajáró „vendég”. Korábban jókedvűen, viccelődve jelent meg, az idő előrehaladtával azonban egyre morcosabb. Minderre az lehet az oka, hogy bár korábban vádlott-társa, K. Sándor visszavonta a rá nézve is terhelő vallomását, az ügyészség továbbra is letöltendő, akár négyévnyi börtönbüntetést kér a Kossuth-díjas színészre.

A hétfői tárgyaláson felszólalt Oszter ügyvédje, dr. Balogh Gábor is, aki bizonyíthatóság hiányában indítványozta a színész felmentését. A közel negyvenperces védőbeszédben arról is szó esett, hogy Oszter évekkel ezelőtti szinte folyamatos ittas állapota miatt nem emlékezhet azokra a lehallgatott telefonbeszélgetésekre, amiket az ügyészség korábban bizonyítékként mutatott be az ügyben. A beszéd igen részletes volt, a tárgyalóterem fülledt melege és a korán kelés pedig minden bizonnyal megviselte a színészt, mert végig lehajtott fejjel hallgatott és olykor-olykor el is bóbiskolt. – Nem szeretném bővebben kiegészíteni – mondta álmából felriadva a színész a bírónak.

Az ügy negyedrendű vádlottja, K. Sándor április óta szökésben van, de a tárgyalássorozatot nélküle is folytatják.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Terry Black

  Meghalt Terry Black

  Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

 • Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

 • Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Szomorú hírt osztottak meg az együttes hivatalos közösségi oldalán. 65 éves korában, vasárnap éjjel elhunyt el Gallai Péter, az együttes billentyűse.