EUR: 332,24 Ft
CHF: 302,52 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Egyéb Kecskemét

Ovisok versenyeztek

Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt. A három feladatra nem kellett külön felkészülniük a gyerekeknek, hiszen a sportolásnak e fajtái szerepelnek az éves óvodai programban.

A csapatok – mint máskor is – körforgásszerűen végezték el a gyakorlatokat. A kicsik természetesen izgatottak voltak, és nagyon várták, hogy ők következzenek. A versenyen díjazták a legjobb egyéni és csapatteljesítményt. Az első három helyezett oklevelet, érmet, illetve kupát kapott. De természetesen a többi csemete sem ment haza üres kézzel, mindenkinek járt egy-egy érem, amivel büszkélkedhet a család, az ismerősök és a barátok előtt.

fotók: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.