EUR: 323,17 Ft
CHF: 280,03 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Kecskemét

Ovisok versenyeztek

Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt. A három feladatra nem kellett külön felkészülniük a gyerekeknek, hiszen a sportolásnak e fajtái szerepelnek az éves óvodai programban.

A csapatok – mint máskor is – körforgásszerűen végezték el a gyakorlatokat. A kicsik természetesen izgatottak voltak, és nagyon várták, hogy ők következzenek. A versenyen díjazták a legjobb egyéni és csapatteljesítményt. Az első három helyezett oklevelet, érmet, illetve kupát kapott. De természetesen a többi csemete sem ment haza üres kézzel, mindenkinek járt egy-egy érem, amivel büszkélkedhet a család, az ismerősök és a barátok előtt.

fotók: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.