2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Pasipéntek: Kylie Jenner szexi testőre, Tim

Bárki megirigyelné Kylie Jennert szexi testőréért, aki a nap huszonnégy órájában figyel a fiatal anyuka és három hónapos kislánya, Stormi biztonságára. Az ázsiai származású Tim Chungra mi is szívesen rábíznánk az életünket, hiszen nemcsak erős és izmos, de állítólag nagyon megbízható is. Kylie kislánya nem mellesleg nagyon hasonlít a testőrre, így nem csoda, hogy az utóbbi hetekben több pletyka szólt arról, hogy a kis Storminak Tim az apja, ám a férfi tagadta a vádakat.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.