2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Sport

Pikáns SMS-eket küldött tanítványának a korcsolyaedző

Sokkoló részletek jutottak lapunk birtokába a fiatalkorú sérelmére elkövetett szeméremsértéssel vádolt edzővel kapcsolatban. A szülők szerint a klub korábban nem fordított kellő figyelmet az intő jelekre.

Mint ismert, a Lokál elsőként számolt be arról, hogy a fővárosi klub rövidpályás gyorskorcsolyázóink egyik utánpótláskorúakkal foglalkozó edzője ellen szeméremsértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség. Az ügyben újabb fejleményeket tudott meg a Lokál, amelyet megkeresett az egyik szülő.


– Többször szóvá tettük az edző egy gyerekkel szembeni, nem éppen helyénvaló viselkedését, nehezen félreérthető megjegyzéseit – árulta el a Lokálnak egy neve elhallgatását kérő édesapa. – A számonkéréskor azonban égre-földre esküdözve tagadta a vádakat és a vezetők szemébe hazudott. A nyomozati jegyzőkönyvből azonban kiderült, hogy szexuális jellegű fényképes üzeneteket váltott a zaklatott kislánnyal.

A szülők elképedve tapasztalják, hogy a klub mindeddig egyetlen elhatárolódó, vizsgálatot sürgető nyilatkozatot nem adott még ki. Ráadásul többen úgy tudják, hogy a megvádolt edző a görkorcsolyázás alapjaira továbbra is tanítja a gyerekeket néhány iskolában.

(MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)

Kapcsolódó Cikkek