EUR: 323,75 Ft
CHF: 280,36 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Sport

Pogba Mekkába zarándokolt

Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat. A guineai felmenőkkel rendelkező játékos ugyan már Párizs egyik elővárosában született, de hithű muszlim, így számára is természetes volt a zarándoklat, amelyről rövid videót is közzétett az Instagramon.

„Allah u akbar”, azaz Allah a leghatalmasabb szöveggel.
– Gyönyörű hely, ezt mindenkinek látnia kell. Leírhatatlan és felemelő érzés itt lenni – mondta Pogba, aki az iszlám szent hónapja, a ramadán idején érkezett Mekkába, Mohamed próféta szülőhelyére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

  Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

  Greg Clarke, az angol szövetség, az FA elnöke a Tunézia elleni mérkőzést (amely lapzártánk után ért véget) megelőzően – mintegy erőt merítendő a szovjet hősök példájából – megkoszorúzta a sztálingrádi csatában elesett katonák emlékművét.

 • Foghatják a fejüket a nagyok

  Foghatják a fejüket a nagyok

  Meglepetés eredményekből nem volt hiány a világbajnokság hétvégi játéknapjain, hiszen az argentinok, a németek és a brazilok sem tudtak három pontot gyűjteni, pedig hozzájuk viszonyítva igen szerény képességű csapatok ellen kezdték meg a szereplést.

 • Dögunalmas meccsen nyertek a svédek

  Dögunalmas meccsen nyertek a svédek

  Elég vérszegény produkciót láthattak azok a szurkolók, akik úgy döntöttek, hogy a Svédország–Dél-Korea mérkőzést követik figyelemmel.