2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Pompa és elegancia a hercegi esküvőn

Több száz vendég és sok millió tévénéző előtt mondta ki a boldogító igent Meghan Markle és Harry herceg. A pompás esküvőre a sztárok is csodálatos kreációkban érkeztek.

Amal és George Clooney
Amal egy csodaszép sárga Stella McCartney-ruhában jelent meg, ő volt az esküvő legragyogóbb vendége. George Clooney-t viszont többen kritizálták az öltönye miatt.


/Fotó: Profimedia, Press Association

Victoria és David Beckham
Az egykori Spice Girl ma már elismert divattervező, így nem csoda, hogy saját kreációjában érkezett. Igazán elegáns volt, de talán más szín jobban passzolt volna az eseményhez. David Beckham a Dior zsakettjében igazi szívtipró volt.

/Fotó:  Profimedia, Press Association

Serena Williams és Alexis Ohanian
A teniszcsillag minden kiegészítőre nagyon figyelt, púderszínű Versace ruhája kiemelte gyönyörű ébenfekete bőrét.


/Fotó: Profimedia, Uppa entertainment

Kitty Spencer
Bár Diana hercegné unokahúga, Kitty nem sztár, de a vendégek alig tudták levenni róla a szemüket. A zöld, virágos Dolce & Gabbana ruha tökéletes választás volt.

/Fotó: Profimedia, Press Association

Charlotte Riley és Tom Hardy
A színész felesége, Charlotte a The Vampire’s Wife kis virágos ruháját választotta. Tom Hardy készülő filmje miatt kopaszon jelent meg.

/Fotó: Profimedia, SIPA USA

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.