EUR: 330,93 Ft
CHF: 300,81 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Extra

Pornóbotrány az ATV-nél: pünkösd után döntenek Svábyék sorsáról

Néhány napja látott napvilágot az ATV Heti Napló című műsora munkatársainak botrányos és ízléstelen üzenetváltása. A kimondottan trágár és alpári kijelentések miatt Sváby és munkatársai sorsáról néhány héten belül dönt a csatorna.

Fotó: dfp

Soros György egy az eutanázia legalizálása és az amerikai egészségügyi reform kapcsán készített tanulmányban írt arról, hogy korábban felajánlotta édesanyjának, segít neki meghalni. A Heti Napló stábja a hír megjelenése után egy belső beszélgetésben erről kezdett obszcén módon chatelni. „Még mindig jobb, mintha meg akarta volna b*szni” – írta Sváby András, aki ezt követően még több, nyomdafestéket nem tűrő gondolatot is leírt.


A kiszivárgott üzenetváltásokról az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezete lelkésze, Németh Sándor csak tegnap értesült, miközben éppen családjával pihent Olaszországban. Az Origo információi szerint a csatorna munkatársai kifejezetten félnek, hogy milyen levelezésük kerül még a nyilvánosság elé. Sváby és munkatársai botrányának, úgy tűnik, mindenképpen lesz folytatása, a Ripost ugyanis úgy értesült, hogy a tulajdonosi kör május 20-át követően, pünkösd után foglalkozik az üggyel, amikor is döntés születhet a sorsukról.

 

 

Kapcsolódó Cikkek