EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Programot hirdettek Toroczkaiék

Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform egyik tagja, Novák Előd egykori alelnök tegnapra programot is hirdetett.

„Platformunk a Jobbik lelke, lelkiismerete is lehetne, hogy legyen egy belső hang, mely például mindig figyelmeztet: a magyarság számára stratégiai kérdésekben politikai taktikázgatásnak nincs helye” – fogalmazott a Facebookon Novák, aki szerint a Mi magunk rendezvényeket is szervezne az elnökség helyett.


A helyzet azután éleződött ki, hogy a választási vereség után Vona Gábor nemcsak a Jobbik elnökségéről mondott le, de a parlamenti mandátumát sem vette át. Ezután Simicska Lajos is elzárhatta a pénzcsapokat, erre utal, hogy a Jobbik pénzhiányra hivatkozva az időközi választásokon sem indul. Vona helyére Toroczkai és a volt szkinhedvezér Sneider Tamás indult, utóbbi minimális különbséggel nyert. Toroczkaiék válaszul platformot alapítottak, ami a párszakadás előszobája.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hideg idővel kezdődik a hét

    Hideg idővel kezdődik a hét

    Hideg idővel kezdődik a hét, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, többfelé napközben is mínuszok lesznek. Gyenge havazás, ónos eső havas eső csak elszórtan várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

  • Jónak lenni jó! – Kora délutánig 50 millió forint gyűlt össze

    Jónak lenni jó! – Kora délutánig 50 millió forint gyűlt össze

    Kora délutánig mintegy 50 millió forint gyűlt már össze a közmédia Jónak lenni jó! című jótékonysági műsorában, a Mészáros-csoport 20 millió forintot ajánlott fel az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő gyerekek és fiatalok támogatására, táboroztatásának segítésére.