2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Programot hirdettek Toroczkaiék

Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform egyik tagja, Novák Előd egykori alelnök tegnapra programot is hirdetett.

„Platformunk a Jobbik lelke, lelkiismerete is lehetne, hogy legyen egy belső hang, mely például mindig figyelmeztet: a magyarság számára stratégiai kérdésekben politikai taktikázgatásnak nincs helye” – fogalmazott a Facebookon Novák, aki szerint a Mi magunk rendezvényeket is szervezne az elnökség helyett.


A helyzet azután éleződött ki, hogy a választási vereség után Vona Gábor nemcsak a Jobbik elnökségéről mondott le, de a parlamenti mandátumát sem vette át. Ezután Simicska Lajos is elzárhatta a pénzcsapokat, erre utal, hogy a Jobbik pénzhiányra hivatkozva az időközi választásokon sem indul. Vona helyére Toroczkai és a volt szkinhedvezér Sneider Tamás indult, utóbbi minimális különbséggel nyert. Toroczkaiék válaszul platformot alapítottak, ami a párszakadás előszobája.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentette pártját a Legfőbb Ügyészségen Szabó Balázs, a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti elnöke, mert szerinte csak az ő körzetükben mintegy 8-10 millió forintot fizettetett be a tagokkal a pártkasszába – gyanús körülmények között – a Jobbik elnöksége.

 • Elég a taxis hiénákból!

  Elég a taxis hiénákból!

  Már megint valami, ami rossz hírünket kelti a világban: a trükköző és elsősorban a külföldi vendégekre utazó taxis hiénák nemcsak az utasokat, hanem a szabályosan működő taxisokat is megkárosítják.

 • Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről szóló, Soros-Sargentini jelentés elleni határozatot. Ez egyben fel is szólítja a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott jelentéssel szemben.