2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Prostiügy: Répásnak természetben fizetnek a lányok

Szerdán tanú és jogi képviselet hiányában elhalasztották Répás Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek egykori rendezője prostiügyének tárgyalását. A kiskorúak megrontásával és kerítéssel vádolt férfi a Lokálnak elárulta: továbbra is segít lányoknak, akik cserébe természetben fizetnek neki.

– A mai napig rendszeresen keresnek meg lányok, akik nehéz körülmények közül jönnek és egyről a kettőre akarnak jutni. A héten is többen írtak, hogy nincs-e valami jó lehetőség, nekem pedig rengeteg gazdag barátom van, miért ne segítenék mindkét félnek. Pénzt most már nem kérek a lányoktól, egyszerűen lebarterezem. Például megbeszélem velük, hogy három kuncsaft után hozzám is eljönnek egy körre. Nem kényszerítem őket semmire, örülnek a lehetőségnek, és hálásak nekem – mesélte a bíróságon Répás, aki szerint a tanúk azért nem jöttek el a tárgyalásra, mert nem akarják vállalni múltbéli szégyenfoltjukat.


– A tanúk érhető okokból nem jöttek el a tárgyalásra. Ők ismert lemezlovasok, szépségkirálynők, modellek, műsorvezetők, akik évekkel ezelőtt szorult helyzetben voltak, és lehetőség kellett nekik az elinduláshoz. Azóta befutottak, sikeresek lettek, családjuk van, miért is akarnák felhánytorgatni a sötét múltat, amelyet önként és tudatosan generáltak maguknak?  – teszi fel a kérdést a Miss Hungary versenyek egykori rendezője, akinek a tárgyalása további tanúk beidézésével ősszel folytatódik.

Kapcsolódó Cikkek