EUR: 322,60 Ft
CHF: 283,64 Ft
2018. augusztus 19., vasárnap
Huba

Belföld

Repüléssel ünnepel a lottómilliomos

Életében először ül repülőre a magyar lottómilliomos. Bár Andraschek László 2013-ban 636 milliót nyert a skandináv lottón, még soha nem ült repülőn, de hatvanadik születésnapján egy Kanadába szóló jeggyel lepi meg felesége, Anikó.


Két nappal ezelőtt ünnepelte 60. születésnapját Andraschek László, a győri lottómilliomos. Volt tortája, énekeltek neki születésnapi dalt, meg is hatódott, de nem sejti, hogy az igazi ünneplés ma este vár rá, amikor is hatalmas születésnapi meglepetésbulit szervez neki felesége, Anikó.


– Ötvenöt embert hívtam meg titokban, és igaz, hogy mindenki azt gondolja, egy puccos étteremben tartjuk a születésnapot, de tévednek, otthon lesz nálunk, és én fogok főzni. A menü borjúpaprikás lesz nokedlival, a vegetáriánusok pedig gombapörköltet kapnak – árulta el a Lokálnak Anikó. Persze László azért valamit már sejt a dologból, mert egy ekkora bulit nem lehet teljes titokban megszervezni.

– Az ajándékvásárlást meg sem próbáltam, mindenünk megvan, akármit vásároltam volna, kettő lett volna belőle. Viszont mivel Laci soha életében nem ült repülőn, így meglepem egy Kanadába szóló jeggyel. Ott lakik a nővére, Lacinak már a nyereményünk után az egyik első vágya az volt, hogy meglátogathassa – mondja Anikó asszony, aki pánikbetegsége miatt nem tart férjével, így a lottómilliomos egyedül vág bele a kalandba.

Aztán, ha hazatér, talán végre valóra váltják egy másik régi álmukat, beülnek hófehér BMW-jükbe, és elautóznak Rómába, ahová már akkor is vágytak, amikor az egyszobás albérletükből menniük kellett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.