EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Ritkán látott családi szelfi Orbán Viktorral – Fotó!

Egy igazán meghitt pillanatról készült fotó osztott meg a miniszterelnök.

Orbán Viktor közösségi oldalán mutatta meg, hogyan ünnepelt családja körében az immár negyedszer megválasztott miniszterelnök.

Mint arról beszámoltunk Magyarország miniszterelnöke hamarosan háromszoros nagypapa lesz, hiszen mint kiderült, nagyobbik lánya, Ráhel ismét állapotos. A miniszterelnök kisebbik lánya, Sára is gyermeket vár, így Orbán Viktor családjába két kis újszülött is érkezik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.