EUR: 326,80 Ft
CHF: 280,77 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Külföld

Rókával együtt vitte el a nyulat egy sas – Videó!

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy elkészült az év természetvideója, aminek két, pontosabban három főszereplője egy levadászott nyúl, egy róka és egy sas.

Az szédületes csatajelenetet Zachary Hartje természetfotósnak sikerült elkapnia az Egyesült Államok és Kanada határán található San Juan-szigeten. A fiatal srác a lehető legjobb pillanatban volt a legjobb helyen, így most mi is megnézhetjük, milyen az, amikor egy róka szájából elviszi a vacsorát egy sas. A táplálékért folyó küzdelemben a ravaszdi annyira ragaszkodott zsákmányához, hogy a másik nagy ragadozó métereken keresztül cipelte a levegőben. Az összecsapásban senki nem sérült meg, leszámítva a nyulat.


Fox kit 1. Eagle 0 #sanjuan #eagles #fox #foxkit #summer2018 #viral

A post shared by Zachary Hartje (@zachary_hartje) on

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: A jég fogságában

  A nap képe: A jég fogságában

  Az űrből is látható az a jéghegy, amely veszélyesen közel sodródott egy grönlandi faluhoz. Az Európai Űrügynökség (ESA) kedden hozott nyilvánosságra egy képet, amely az óriási jéghegyet ábrázolja Innaarsuit partjainál.

 • Órákat gyalogolt, hogy ne késsen az első munkanapján

  Órákat gyalogolt, hogy ne késsen az első munkanapján

  Az alabamai Walter Carr az első munkanapjára készült, amikor autója felmondta a szolgálatot. A balszerencsés helyzetet tetőzte, hogy egyik ismerőse sem tudta bevinni, így gyalog indult el 32 kilométerrel arrébb található új munkahelyére, ugyanis Walter nem akarta már az első napját kihagyással indítani.

 • Netanjáhú: A magyar zsidók félelem nélkül élnek

  Netanjáhú: A magyar zsidók félelem nélkül élnek

  Azonos módon látják a 21. század néhány kérdését az izraeli miniszterelnökkel, így a biztonság, a terrorizmus elleni harc, a határvédelem kérdését és a modern kori antiszemitizmus problémáját – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben, a Benjámin Netanjahúval közösen tett sajtónyilatkozatában.