EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Külföld

Elszúrt tetoválás miatt kellett átkeresztelkednie

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért volt egyszerűbb átkeresztelni saját gyerekét az édesanyának, mint eltüntetni, vagy átírni a tetoválást. A válasz nagyon egyszerű: a pénz miatt. Ugyanis olcsóbban kijött egy átkeresztelkedés, mint az elszúrt tetkó kijavítása, esetleg leszedetése.

A svéd Johanna Giselhäll Sandström kis híján agyvérzést kapott, amikor meglátta, hogy egyik gyermekének a nevét hibásan tetoválták fel testére. A baki igen szembetűnő volt, ugyanis a Kevin név helyett Kelvint írt a nő karjára a szakember.


A 30 éves anyuka amikor kiszúrta, hogy gondok vannak a tetoválóművész munkájával, azonnal visszamentek hozzá, ám a szalon tulajdonosa közölte, hogy csak a pénzt tudja visszaadni, a tetoválással már nem tudnak mit kezdeni.

A sokkoló hír után a család utánajárt, mennyibe kerülne az eltávolíttatás, ám amikor osztottak-szoroztak, kiderült, hogy sokkal költséghatékonyabb megoldás a gyerek nevének megváltoztatása. Ezért a kétéves kisfiút hivatalosan is átkeresztelték Kevinről Kelvinre. A család állítja, az incidens óta már megszerették az új nevet, a hirtelen jött névváltozást pedig a fiú is elég jól viselte.

Kapcsolódó Cikkek