EUR: 323,27 Ft
CHF: 283,05 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

(fotó: Mészáros Diána)

– Az utóbbi hetekben valószínűleg A Nagy Duett miatt, sok hölgy keresett meg levélben. Természetesen jól esnek a bókok, de most a verseny tölti ki minden időmet. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lennék nyitott egy új kapcsolatra, sőt nagyon is az vagyok. Még csak 70 éves vagyok, 100 éves koromig még nagyon sok minden beleférhet az életembe, akár még egy nagy szerelem is – kezdte lapunknak jókedvűen Rózsa Gyuri, aki bár a próbák miatt most nagyon elfoglalt, azt mondja szívesen megosztaná életét egy kedves hölggyel, akinek természetesen udvarolni sem volna rest.


– A mai napig gyakran szoktam udvarolni és bókolni szép nőknek. Azt hiszem, ez egyrészt olyan dolog, amiről nem lehet és nem is érdemes leszokni. Másrészt tudom én, hogy nem csak a húszéveseké a világ, úgyhogy a szerelem terén még mindig tartom a frontot – árulta el a műsorvezető, aki nagyon vágyik egy unokára is. Lánya, a 35 éves Csilla azonban még várni szeretne a babával.

– Néha szemrehányó pillantásokat vetek Csillára amiatt, hogy mikor lesz már végre unokám. Ő persze mindig azt mondja, hogy ne türelmetlenkedjek, várjak a soromra. Az Artpole táncstúdiót vezeti, ami nagyon sikeres, úgyhogy érthető módon most még egy kicsit a karrierjére szeretne koncentrálni, de azért bízom benne, hogy mihamarabb unokázhatok, hisz már két éve, hogy  boldog párkapcsolatban szerelmével. Addig is a partnerem, Csobot Adélka tünemény kisfiával, Nátánnal barátkozom, akit nagyon megszerettem a műsor alatt – árulta el a műsorvezető.


18 éve vesztette el feleségét
A legendás tévés 20 évig volt házas Kanyó Éva tornásszal, akit egy hónap alatt, 2000-ben vitt el a szörnyű kór. Lányuk, az 1983-ban született balettművész, Csilla még nem volt nagykorú, amikor az édesanyját elvesztette. A tévés 13 év után nyitott egy új kapcsolat felé, Mráz Nellivel azonban egyik pillanatról a másikra, valamivel több mint egy év után, 2014-ben szakítottak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.