EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Külföld

Saját gyereküket perelték be a szülők, mert az nem akart elköltözni

Bármennyire is hihetetlen, de tényleg bíróság lett a vége annak a New York-i házaspárnak az ügyéből, amelyik 30 éves gyerekük nyakába akasztott egy pert azért, mert nem akart elköltözni otthonról és saját háztartást vezetni.

A BBC információi szerint a fiatalember bűne nem más, mint hogy 30 évesen még otthon lakik és egy fillért sem fizet lakbérbe, ráadásul a házimunka alól is teljesen kivonja magát. A szülők korábban még pénzt is ajánlottak neki, csak szedje már végre a sátorfáját és költözzön saját lakásba.


A fiú természetesen nem fogadta el a pénzt, így tovább teltek múltak a semmittevős hónapok. A szülők több kilakoltatási levelet is írtak már a szobájában tanyázó Michaelnek, ám ő ezért csöppet sem zavartatta magát.

A szülők, Christina és Mark Rotondo ezután egy nem mindennapi lépésre szánta el magát. Május elején beperelték saját gyereküket azért, mert nem hajlandó a családi házból kiköltözni. Micahel a bíróságon azzal próbált védekezni, hogy nem figyelmeztették szülei elégszer arra, hogy el kell hagynia a házat, ahol felnőtt.


Végül az Onondaga megyei legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy a fiúnak jár még hat hónap a szülői házban, utána viszont mennie kell, szóval a bíró szó szerint kilakoltatta a gyereket családi házból.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek