EUR: 316,13 Ft
CHF: 281,64 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Sport

Shane Tusup vallomása: Katinka megcsalt

Őszintén, minden kertelés nélkül teregette ki a “szennyest” Hosszú Katinka férje és edzője.

Shane Tusup egy nyílt levélben árulta el a titkot, hogy mi miatt romlott meg a házasságuk.


Elsőként a többszörös olimpiai bajnok úszónő tette közzé közösségi oldalán, hogy nem sikerült magánéleti problémáit rendezni férjével, és a továbbiakban nem az ő vezetésével készül a versenyekre.

Nem sokkal később Shane reagált: állítása szerint Katinka megcsalta!


A rajongóinak szánt levélben azt írja, Hosszú Katinka lépett ki a házasságukból azzal, hogy félrelépett edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Mint írja, teljesen vak volt, ugyanis semmit nem vett észre ebből még 2017 novemberében. Hosszú Katinka húsvétkor ismerte el a félrelépést, de mivel Tusup hisz a házasság intézményében, megígérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Tusup mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, Hosszú pedig másodszor is Dudás felé fordult, ahonnan már nem volt visszaút.

Tusup már abban sem biztos, hogy Hosszú Katinka elköteleződése valódi volt. Elmondása szerint az életét tette fel arra, hogy vért és verejtéket nem sajnálva megvalósítsák Katinka gyerekkori álmait. A kapcsolatuk úgy érzi, ezek után hazugságokra épült és most már biztos benne, hogy Katinka soha nem is szerette.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek