EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,21 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Soros a magyar bíróságokra is hatást akar gyakorolni

Soros hazai kitartottjai megszállták a magyar bírósági rendszert is. Csak az elmúlt évben több mint száz bírót és igazságügyi alkalmazottat okított („érzékenyített”, ők így mondják)  a hazai Soros-birodalom ékkövének számító Helsinki Bizottság. A kurzusok témája természetesen elsősorban a migránsok helyzete volt – írja az Origo.

Az úgynevezett érzékenyítő során rengeteg alkotmányossági-összeférhetetlenségi probléma merül fel. Helsinki Bizottság jogászai bírósági képviseletet is ellátnak, azaz előfordulhat, hogy az érzékenyítő kiképző szembekerül az érzékenyített bíróval a tárgyalóteremben. Ilyen esetekben megkérdőjelezhetővé válik a bíró elfogultsága.


A portál szerint az érzékenyítő kurzusok számláját  Brüsszel és Soros György alapítványa az Open Society Foundation állta.

A Helsinki Bizottság által szervezett kurzusok évek óta zajlanak. Hogy ez mennyire abszurd és vállalhatatlan, az is bizonyítja, hogy Brüsszel sokáig tagadta, hogy adtak volna pénzt, de a Magyar Időknek később kénytelenek voltak elismerni – olvasható a Origo oldalán.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.