EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Soros a magyar bíróságokra is hatást akar gyakorolni

Soros hazai kitartottjai megszállták a magyar bírósági rendszert is. Csak az elmúlt évben több mint száz bírót és igazságügyi alkalmazottat okított („érzékenyített”, ők így mondják)  a hazai Soros-birodalom ékkövének számító Helsinki Bizottság. A kurzusok témája természetesen elsősorban a migránsok helyzete volt – írja az Origo.

Az úgynevezett érzékenyítő során rengeteg alkotmányossági-összeférhetetlenségi probléma merül fel. Helsinki Bizottság jogászai bírósági képviseletet is ellátnak, azaz előfordulhat, hogy az érzékenyítő kiképző szembekerül az érzékenyített bíróval a tárgyalóteremben. Ilyen esetekben megkérdőjelezhetővé válik a bíró elfogultsága.


A portál szerint az érzékenyítő kurzusok számláját  Brüsszel és Soros György alapítványa az Open Society Foundation állta.

A Helsinki Bizottság által szervezett kurzusok évek óta zajlanak. Hogy ez mennyire abszurd és vállalhatatlan, az is bizonyítja, hogy Brüsszel sokáig tagadta, hogy adtak volna pénzt, de a Magyar Időknek később kénytelenek voltak elismerni – olvasható a Origo oldalán.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.