EUR: 317,18 Ft
CHF: 279,54 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb Eger

Sportoltak a tűzoltóink

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (közismert nevén skanzen) területén rendezték meg a közelmúltban a BM OKF Országos Terepfutó Bajnokságot. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is részt vett a versenyen, húsz sportoló képviselte megyénket.

A BM Országos Pontszerző Bajnokság második állomásaként megtartott versenyen női és férfi kategóriákat alakítottak ki korcsoportos felosztásban, 2000, 3000, 4000 és 6000 méteres távon. Az indulók a verseny közben is megcsodálhatták a fantasztikus tájházakat, a futamok között pedig bejárhatták és megtekinthették a skanzent.


A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság női versenyzői Hevesi Katalin tű. alezredes, Istványi Nóra tű. főhadnagy, dr. Kovács Éva tű. hadnagy, Mészáros Viktória tű. hadnagy, Vladár Ferencné Bálint Cecília, Skuci Katalin és Bódi Anita voltak.

Nagyon lelkesek voltak a tűzoltó sportolók Fotó: Jóri András – BM OKF és Kissné Papp Tímea – BM OKF GEK

A férfiak közül pedig Mérai Péter tű. alezredes, Majoros Richárd tű. százados, Éles Viktor tű. főhadnagy, Kis Péter tű. zászlós, Hajnal Krisztián tű. főtörzsőrmester, Vágó Viktor tű. főtörzsőrmester, Barna Lajos tű. törzsőrmester, Hegyi Ádám tű. őrmester, Karkusz Csaba tű. őrmester, Magyar Tamás tű. őrmester, Sebők Dávid tű. őrmester, Köteles László tű. őrmester és Hágen Krisztián tű. őrmester álltak a kihívás elé és képviselték megyénket.


A lányok is szépen teljesítettek
Fotó: Jóri András – BM OKF és Kissné Papp Tímea – BM OKF GEK

A versenyzők hangosan biztatták egymást, az éppen pihenők pedig felugrálva ünnepelték a célba beérkező társaikat. Mindannyian mindent beleadtak, a legnagyobb erőbedobással teljesítettek a verseny során. A mezőny rendkívül erős volt, a megyei indulók közül Hevesi Katalin tű. alezredesnek sikerült felkerülnie a dobogóra, második helyen futott be a 2000 méteres női kategóriában. Minden versenyzőnk derekasan helytállt, többen épphogy csak lecsúsztak a dobogóról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.