2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Sváby András: B*sszál otthon a férjeddel! – hangfelvétel

A Napló-riporter trágárul és agresszíven beszélt egy nővel, pedig csak egy vicces tréfa lett volna az egész. Példátlan hangnemet ütött meg Sváby, amiről hangfelvétel is készült – írja az Origo.

Egy döbbenetes hangfelvétel jutott az Origo birtokába, amin Sváby András olyan ocsmány stílusban beszél, amit talán még egy ittas, masszív kocsmázás után sem enged meg magának egyetlen jóérzésű ember sem. A hangfelvétel nagy vonalakban arról szól, hogy egy udvarias női hang felhívja Svábyt és arról beszél, hogy túl hangosan ugat a kutyája. A riporter még csak meg sem próbál higgadt, esetleg udvarias maradni, hanem inkább a következő kijelentések hagyják el a száját igen ingerült módon:


“mondja tovább a hülyeségeit”

“nem kéne inkább a k.rva anyáddal foglalkozni, te idióta”

“b*sszál otthon a férjeddel”

A magáról “az intelligens és kisemberek pártján álló hírműsorvezető” hazug imázst mindig szívesen mutató Sváby újra és újra bizonyítja, hogy mennyire közönséges valójában az álarc mögött. Eléggé közismert,  hogy van egy telefonon alkalmazás, amikor valaki felhívhatja a szomszédját vagy ismerősét, és ártalmatlanul megvicceli. Sváby András nem értette meg, hogy egy viccről van szó.

A képmutató Sváby-Vujity-féle Napló, a hazug, kettős beszéd riporterei a hét elején buktak le, amikor nyilvánosságra került munkahelyi levelezésük. A nyilvánosság előtt mindig védett Soros György édesanyjáról elképesztően közönséges és aljas trágárságokat mondtak, egy idős, halott asszonyon viccelődtek.


Mutatjuk a teljes hangfelvételt:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Prioritási listát állítottak az emberek a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelynek kérdőívét mintegy 1,4 millióan töltötték ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

  • Nem figyeli meg az állam a turistákat

    Nem figyeli meg az állam a turistákat

    A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) semmilyen vendégekkel kapcsolatos személyes adatot nem tárol és kezel majd, kizárólag statisztikai adatok digitális tárolására lesz alkalmas – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Magyar Időknek.