EUR: 330,93 Ft
CHF: 300,81 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Extra

Sváby belső ügynek tekinti a pornóchatelést

Kiszivárgott a Heti Napló stábjának nyomdafestéket nem tűrő chatelése. A műsorvezető, Sváby András a Lokálnak azt mondta, hogy belső ügynek tekinti a beszélgetést, így nem kaptunk választ arra, hogyan engedhetett meg magának szexuális utalást Soros Györggyel és elhunyt édesanyjával kapcsolatban.

Soros György korábban az eutanázia legalizálása és az amerikai egészségügyi reform kapcsán készített tanulmányban írt arról, hogy felajánlotta édesanyjának korábban, segít neki meghalni. A Heti Napló stábja is ezzel a hírrel kapcsolatban chatelt, és a Ripostra kikerült beszélgetés alapján a műsorvezető, Sváby András így kommentálta a hírt:
„Még mindig jobb, mintha meg akarta volna b*szni.” Kerestük Svábyt, aki ezúttal nem akarta kifejteni a véleményét.
– Belső ügynek tekintem! Semmilyen nyilatkozatot nem adok – mondta tegnap a Lokálnak Sváby András. A chateléshez Hajdú Péter is csatlakozott, bár a többiekhez képest ő legfeljebb poénkodott egyet, sőt csitítani próbálta az egyre durvuló perverz beszólásokat.


Tegnap arról írt a Bors, hogy ennek a beszélgetésnek köze lehetett ahhoz, hogy megromlott Hajdú és az ATV kapcsolata, de a műsorvezető ezt egyértelműen cáfolta.
– Megdöbbent hogy a kollégák közötti körlevelezés napvilágra kerülhet – kezdte a Lokálnak Hajdú. – Nyilván nem nehéz kideríteni, kitől szivárgott ki. Nem szeretném megnevezni az illetőt, de az biztos, hogy nekünk nincs többé dolgunk egymással. Ugyanakkor elnézést kérek, ha esetleg valakit megbántottam, nyilvánvaló, hogy nem a nyilvánosságnak szántam az üzeneteket. Ez a beszélgetés több mint fél évvel ezelőtt történt, így hülyeség a felvetés is, hogy ezért fejezem be a munkát az ATV-vel. A csatorna vezetése, a tulajdonosi kör ráadásul nem is tudott erről a chatelésről.

Sváby András fotó: DFP

 

Nyilvánosságra kerültek Svábyék botrányos üzenetei


Kapcsolódó Cikkek