2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Sváby egy hölgynek: „B.sszál otthon a férjeddel!”

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az ATV vizsgálatot indított a Heti Naplót vezető, magát kultúrembernek beállítani szándékozó Sváby András ellen, ugyanis a televíziós minősíthetetlen, ocsmány stílusban beszélt Soros György édesanyjáról. Sőt az Origo egy újabb, Sváby számára kínos ügyről cikkezett: a balliberális oldal csúcstévése telefonon egy hölggyel beszélt undorító stílusban.

Sváby András az Origo birtokába jutott döbbenetes hangfelvételen (amelyben egy nő tréfálkozni próbált a műsorvezetővel, miszerint túl hangosan ugat a kutyája) úgy reagál, hogy „nem kéne inkább a k.rva anyáddal foglalkozni, te idióta?”, illetve hogy „b.sszál otthon a férjeddel!”.


A magáról „az intelligens és kisemberek pártján álló hírműsorvezető” hazug imázst mindig szívesen mutató Sváby újra és újra bizonyítja, hogy mennyire közönséges valójában az álarc mögött.

A korábbi napvilágot látott, súlyosan pornográf, alpárisággal átitatott csetbeszélgetésben Sváby és kollégái arról írogattak, hogy Soros György édesanyja „fogazós típus-e,” és hogy vajon az anya és fiú szex után szóba jöhetett-e némi kannibalizmus is. Sváby ekkor is kimutatta, milyen ember valójában: „az összeg.cizett mamap.nát eszi meg a végén desszertként” – írta Sorosról a tévéguru, aki később egy gyenge magyarázattal állt elő Facebook-oldalán, amelyben ezt a stílust kvázi teljesen normális, hétköznapi esetnek próbálta beállítani. Sváby egy álságos bocsánatkéréssel zárta sorait, azonban számos követője így is a távozását követeli a képernyőről.


Ha pedig ez nem lenne elég, Sváby is szajkózza a baloldal  kedvenc mantráját, miszerint nincs sajtószabadság Magyarországon, noha saját műsorában fél- vagy teljesen hamis információk alapján gyalázza jó ideje a kormányt. Ráadásul ő volt az is, aki kiállt a hírhamisítók mellett is, akik még 2016 végén a szerkesztők engedélye nélkül átírták, meghamisították a Fejér Megyei Hírlapban Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjút.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.