2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Szabadlábon! Így néz ki Szabó Dézi brutális gyilkosa

Tíz év után léphetett ki a börtön kapuján T. Adrienn, aki 2008-ban kegyetlenül meggyilkolta társával a 21 éves fotómodellt.

Szabó Dézivel 58 késszúrással végzett Adrienn és B. László.

T. Adrienn szerda hajnalban, 5 órakor szabadult az egri börtönből, mindössze egy válltáska és egy szatyor volt nála. A rácsok mögött szemmel láthatóan felszedett pár kilót, rá sem lehet ismerni a korábbi go-go táncosra. A börtön bejárata előtt szemrebbenés nélkül letagadta, hogy ő lenne a gyilkos, majd egyedül elsétált. Sem rokonok, sem barátok nem várták az egri börtön előtt – írja az Origo.

Forrás: Origo

A portál teljes cikkéből az is kiderül, hogy a két gyilkos miért végzett a szépséggel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.