EUR: 323,19 Ft
CHF: 283,23 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Szabadlábon! Így néz ki Szabó Dézi brutális gyilkosa

Tíz év után léphetett ki a börtön kapuján T. Adrienn, aki 2008-ban kegyetlenül meggyilkolta társával a 21 éves fotómodellt.

Szabó Dézivel 58 késszúrással végzett Adrienn és B. László.

T. Adrienn szerda hajnalban, 5 órakor szabadult az egri börtönből, mindössze egy válltáska és egy szatyor volt nála. A rácsok mögött szemmel láthatóan felszedett pár kilót, rá sem lehet ismerni a korábbi go-go táncosra. A börtön bejárata előtt szemrebbenés nélkül letagadta, hogy ő lenne a gyilkos, majd egyedül elsétált. Sem rokonok, sem barátok nem várták az egri börtön előtt – írja az Origo.

Forrás: Origo

A portál teljes cikkéből az is kiderül, hogy a két gyilkos miért végzett a szépséggel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.