EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Szextitkairól vallott Pásztor Anna

Merész, erotikus bulira készül Pásztor Anna. Az énekesnő ennek kapcsán elmesélte: nagyon izgatja a fantáziáját egy szexdoboz, amelyben idegenek elégíthetik ki egymás vágyait.

– Minden embernek van erotikus fantáziája – kezdte Pásztor Anna az Ébredő szexualitás blog videójában. A sikamlós téma azért jött szóba, mert szombaton rendezik a harmadik Hedonista partit, amelynek Anna lesz a műsorvezetője. Az erotikus bulin lesz minden: kikötözés, paskolás, latexruhák, bemutatók, és ahogy fogalmaznak, olyan éjszaka lesz, „amely ízléses és izgató formában ötvözi és engedi szabadjára az erotikát és a művészeteket”.
– Nekem visszatérő fantáziám, hogy milyen lehet egy olyan gépezetet csinálni, ahol tulajdonképpen a kiszolgált és a kiszolgáló fél nem is látja egymást. Ez egy csuda dobozka volna, amelyben lennének nők és férfiak, akiknek csak a „privát” részeikhez lehetne hozzáférni. Lyukakon keresztül. Én mondjuk lennék kívül és belül is. Remegve várnám, ki érkezik hozzám – magyarázta Anna, aki eddig sem a visszafogottságáról volt híres. – Engem izgat az, hogy mi hozza lázba az embereket. Azt hiszem, a szexualitás a művészetnek ugyanúgy a mozgatórugója, mint az életnek.


 

Ki a hedonista?

Olyan ember, aki azt vallja, hogy az emberi élet célja az érzéki örömök, gyönyörök átélésére való törekvés.


Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.