2020. január 25., szombat
Pál

Extra

Szextitkairól vallott Pásztor Anna

Merész, erotikus bulira készül Pásztor Anna. Az énekesnő ennek kapcsán elmesélte: nagyon izgatja a fantáziáját egy szexdoboz, amelyben idegenek elégíthetik ki egymás vágyait.

– Minden embernek van erotikus fantáziája – kezdte Pásztor Anna az Ébredő szexualitás blog videójában. A sikamlós téma azért jött szóba, mert szombaton rendezik a harmadik Hedonista partit, amelynek Anna lesz a műsorvezetője. Az erotikus bulin lesz minden: kikötözés, paskolás, latexruhák, bemutatók, és ahogy fogalmaznak, olyan éjszaka lesz, „amely ízléses és izgató formában ötvözi és engedi szabadjára az erotikát és a művészeteket”.
– Nekem visszatérő fantáziám, hogy milyen lehet egy olyan gépezetet csinálni, ahol tulajdonképpen a kiszolgált és a kiszolgáló fél nem is látja egymást. Ez egy csuda dobozka volna, amelyben lennének nők és férfiak, akiknek csak a „privát” részeikhez lehetne hozzáférni. Lyukakon keresztül. Én mondjuk lennék kívül és belül is. Remegve várnám, ki érkezik hozzám – magyarázta Anna, aki eddig sem a visszafogottságáról volt híres. – Engem izgat az, hogy mi hozza lázba az embereket. Azt hiszem, a szexualitás a művészetnek ugyanúgy a mozgatórugója, mint az életnek.


 

Ki a hedonista?

Olyan ember, aki azt vallja, hogy az emberi élet célja az érzéki örömök, gyönyörök átélésére való törekvés.


Kapcsolódó Cikkek