EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,76 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Szörnyű állítás! Vaddisznók miatt nem találják VV Fanni holttestét?

Egészen elképesztő dolgot állít egy titokzatos tanú, aki szerint Novozánszki Fanni holttestét vaddisznók miatt nem találják meg a rendőrök.

A lány családjának ügyvédjét egy nő hívta fel, aki aki bár félt attól, hogy ha kiderül, mit tud az ügyről, bosszút állnak rajta, de nem tudta magában tartani az információt – írja a Blikk.


– Többször felhívnak különböző teóriákkal Fanni hollétéről, így például nemrég egy hölgy hívott. Elmondásából kiderült, hogy jól ismeri Fanni gyilkossági ügyét, sőt, arról is van elképzelése, hogy mi történt a holttesttel – mondta a Blikknek dr. Lichy József, a család ügyvédje.

– Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét. Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében. Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak – idézi az ügyvéd szavait a lap.

Mint ismeretes, VV Fanni még novemberben tűnt el a lakásából, azóta nem találja a rendőrség. Eltűnésével kapcsolatban, a lány esetleges meggyilkolásával B. Lászlót, az MSZP volt politikusát gyanúsítják, mivel egy térfigyelő kamera rögzítette, amint B. László a lány lakásánál egy emberi testet cipel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Az Európai Bizottság ismét megpróbálja cáfolni a valóságot

  Az Európai Bizottság ismét megpróbálja cáfolni a valóságot

  Az Alapjogokért Központ elemzése szerint az Európai Bizottság ismét megpróbálja cáfolni a valóságot, az uniós intézmények ugyanis az elmúlt hónapok-évek során maguk terjesztettek elő olyan jogalkotási javaslatokat, amelyek ösztönzik a bevándorlást és csorbítják a tagállami szuverenitást.

 • Borzalmas baleset! Kútba esett és meghalt egy idős férfi

  Borzalmas baleset! Kútba esett és meghalt egy idős férfi

  Meghalt egy idős férfi, miután beleesett egy csaknem harminc méter mély kútba a Csörög szélén található Harkály utcában csütörtök délután – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

 • Már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek Magyarországon

  Már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek Magyarországon

  A magyar gazdaság jobban teljesít, ezt támasztja alá, hogy már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek – mondta Bodó Sándor a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán a legfrissebb kereseti adatokat kommentálva.