2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért. Nemrég a Variety magazin készített listát a legjobban kereső hollywoodi sztárokról.

1. Daniel Craig – 6,4 milliárd forint
Daniel Craig a 2006-os Casino Royalban alakította először James Bondot. Az utóbbi években a készítőknek nagyon mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, hogy Craig még utoljára elvállalja a 007-es ügynök szerepét. A film 2019 novemberében kerül a mozikba.


/Fotó: Profimedia, Allpix Press

2. Dwayne Johnson – 5,7 milliárd forint
2020-ban jön Dawyne Johnson új filmje, a Red Notice, amiért A Szikla 22 millió dollárt, azaz 5,7 milliárd forintot kapott. Johnson észrevétlenül Hollywood királya lett, akár 1 millió dollárt (265 millió forint) is elkér azért, hogy a most készülő moziját promózza a közösségi oldalakon.

/Fotó: Profimedia, Alamy

3. Vin Diesel – 5,3 milliárd forint
A Halálos iramban 8. című filmnek köszönheti a harmadik „helyezést” Vin Diesel. A film óriási siker lett, ami tovább növelte Diesel bankszámláját.


/Fotó: Profimedia, Splash

4. Anne Hathaway – 3,9 milliárd forint
15 millió dollárt kapott Anne Hathaway a Barbie című film főszerepéért, a mozit várhatóan 2020-ban mutatják be, és arról szól, hogy Barbie baba életre kel egy nagyvárosban. Sok gond van a forgatókönyvvel, így könnyen lehet, hogy óriási bukás lesz, de ez Hathaway fizuján már nem változtat.

/Fotó: Profimedia, Wenn

5. Jennifer Lawrence – 3,9 milliárd forint
Jennifer Lawrence is 15 millió dollárt kapott a hazánkban forgatott Vörös verébért. Évek óta a legjobban kereső színészek között van.

/Fotó: Profimedia, Landmark

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.