EUR: 323,17 Ft
CHF: 280,03 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Titkos szerelméről vallott Polyák Lilla

Polyák Lilla és édesanyja a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban mesélték el a színésznő eddig féltve őrzött titkait. Kiderült, hogy Lilla és Nagy Ervin a Színművészeti Főiskolán egy párt alkottak, a kapcsolatuk pedig meglehetősen viharos volt. – Ervin a főiskolán osztálytársam volt, és egyben egy nagy szerelmem. Két évig voltunk együtt, de hát a Színművészeti nem az az együtt tartós dolog. Később Homonnay Zsolt csapott le a kezéről, és ez érthető módon nem esett jól Ervinnek – mondta a színésznő, aki később belátta, hiba lett volna, ha hozzámegy Ervinhez. – Ha feleségül vett volna, akkor szinte biztos megöljük egymást – jelentette ki Lilla.

Fotó: Lokál

Houdini című musical plakátfotózás Polyák Lilla, (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.