2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Extra

Tóth Andi: Ádám Amerikába is követne

Tóth Andi és Szabó Ádám immár nyíltan vállalják, hogy egy párt alkotnak. A fiatal szerelmesek jól kiegészítik egymást, ám míg az énekesnő amerikai karrierről álmodik, addig Ádám itthon képzeli el a jövőjét. Andi a Lokálnak elárulta: kedvese a tengerentúlra is követné őt. 

–Mint minden énekesnő, én is vágyom külföldi karrierre. Egyrészt imádom a kihívásokat, másrészt úgy érzem, hogy itthon korlátozottabbak a lehetőségek.Szeretném megmutatni a nagyvilágnak, hogy egy magyar énekes is lehet méltó nemzetközi elismerésre. Talán a stílus, amit képviselek, nagyobb népszerűségnek örvend külföldön, úgyhogy egy-két év múlva – ha lesz rá lehetőségem – mindenképp kipróbálom magam Amerikában is – kezdte lapunknak a 19 éves énekesnő, aki fél éve kezdett el randizni a 25 éves Ádámmal. Az énekes-harmonikás itthon is nagyon jól érzi magát, és talán ha nem Andi lenne a barátnője, akkor el sem gondolkozna külföldi a karrieren.


–Ádámnak nagyon sok koncertje van, úgy érzem, ő itthon is megtalálta a helyét. Ugyanakkor szeretjük egymást, és együtt képzeljük el a jövőnket. Mikor Amerikáról beszéltem neki, azt mondta, ha úgy alakul, akkor mindenképp követne. Nagyon ragaszkodó típus, akárcsak én  – árulta el Andi, aki úgy érzi, hogy sok más dologban viszont egyáltalán nem hasonlít kedvesére.

–Ádám és én szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Ő nagyon türelmes, nyugodt, higgadt természet. Ellenben én lobbanékony vagyok és szókimondó. Tökéletesen kiegészítjük egymást, eddig még egyszer sem veszekedtünk. Régóta ismerjük egymást, de komolyabban csak néhány hete vagyunk együtt, de egyelőre minden jel arra utal, hogy ez nem egy futó kaland – tette hozzá Andi.


 

Kapcsolódó Cikkek