2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Triplán lesz nagypapa Orbán Viktor

Háromszoros nagypapa lesz az év végére Orbán Viktor miniszterelnök. A Blikk szúrta ki Orbán negyedik miniszterelnöki esküje idején, hogy bár hivatalos bejelentés eddig csak kisebbik lánya, Sára várandósságáról érkezett, nagyobbik lánya, Ráhel és párja, Tiborcz István is nagypapává teszik még idén. A hírt a családhoz közeli források is megerősítették.

Kis híján a teljes Orbán család, a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó, fia, Gáspár és lányai, Ráhel, Flóra és Róza, valamint vejei, Tiborcz István és Szokira Tamás is megjelentek a miniszterelnök negyedik megválasztásán, a kormányfő második lánya, a várandós Sára azonban nem ült be a páholyba a Parlamentben, ahol egy családi titokról is fellebbent a fátyol. A Blikk fotóriportere ugyanis észrevette, hogy Orbán Ráhel ruhája pocaktájon erősen domborodik. Azóta több irányból, a családhoz közeli források lapunknak is megerősítették a hivatalosan még be nem jelentett örömhírt, miszerint a miniszterelnök idősebb lánya, Ráhel és férje, Tiborcz István ismét gyermeket várnak.


Első unokáját, Alízt tavaly nyáron szoríthatta magához Orbán Viktor Fotó: Facebook

Mint emlékezetes: 2016. június 20-án született meg Ráhelék első gyermeke, Orbán Viktor első unokája, a kis Aliz, aki most a jelek szerint kistestvért kap. A találgatások arról szólnak, hogy az év vége felé érkező Orbán-unoka csak harmadik lehet a sorban, hiszen már januárban kiderült: Ráhel húga, Sára és férje, Szokira Tamás is kisbabát várnak. Sőt mivel az akkori hírek alapján Sára már terhessége negyedik hónapjában járt az év elején, így a másodikként érkező Orbán-unoka valamikor a nyár elejére meg is érkezhet.

Orbán Ráhel (első sor középen, kékben) felsője nem takarja a domborodó pocakot, húga, Sára pedig távol maradt
Fotó: MTI

„Nagypapának lenni jó… örülök, hogy újra kisbaba van a háznál” – írta Facebook-oldalán Orbán Viktor 2016 nyarán, Aliz születése után, amikor azt is elmondta, hogy igyekszik minél több időt a családjával tölteni. Úgy tűnik, az év végére ez már nem is lesz olyan egyszerű feladat, hiszen a látogatásra váró unokák száma rövid időn belül megháromszorozódik.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel köszöntötte a násznépet Sneider Tamás újdonsült, ügyvéd felesége, amikor 2016 nyarán a Jobbikot addig kiszolgáló jogász hozzáment “a néppártosodás ökléhez”, vagyis a Roy becenevű egykori szkinhedvezérhez, akinek a lagzin is ez a becenév állt az ültetőkártyáján.