2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Belföld

Triplán lesz nagypapa Orbán Viktor

Háromszoros nagypapa lesz az év végére Orbán Viktor miniszterelnök. A Blikk szúrta ki Orbán negyedik miniszterelnöki esküje idején, hogy bár hivatalos bejelentés eddig csak kisebbik lánya, Sára várandósságáról érkezett, nagyobbik lánya, Ráhel és párja, Tiborcz István is nagypapává teszik még idén. A hírt a családhoz közeli források is megerősítették.

Kis híján a teljes Orbán család, a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó, fia, Gáspár és lányai, Ráhel, Flóra és Róza, valamint vejei, Tiborcz István és Szokira Tamás is megjelentek a miniszterelnök negyedik megválasztásán, a kormányfő második lánya, a várandós Sára azonban nem ült be a páholyba a Parlamentben, ahol egy családi titokról is fellebbent a fátyol. A Blikk fotóriportere ugyanis észrevette, hogy Orbán Ráhel ruhája pocaktájon erősen domborodik. Azóta több irányból, a családhoz közeli források lapunknak is megerősítették a hivatalosan még be nem jelentett örömhírt, miszerint a miniszterelnök idősebb lánya, Ráhel és férje, Tiborcz István ismét gyermeket várnak.


Első unokáját, Alízt tavaly nyáron szoríthatta magához Orbán Viktor Fotó: Facebook

Mint emlékezetes: 2016. június 20-án született meg Ráhelék első gyermeke, Orbán Viktor első unokája, a kis Aliz, aki most a jelek szerint kistestvért kap. A találgatások arról szólnak, hogy az év vége felé érkező Orbán-unoka csak harmadik lehet a sorban, hiszen már januárban kiderült: Ráhel húga, Sára és férje, Szokira Tamás is kisbabát várnak. Sőt mivel az akkori hírek alapján Sára már terhessége negyedik hónapjában járt az év elején, így a másodikként érkező Orbán-unoka valamikor a nyár elejére meg is érkezhet.

Orbán Ráhel (első sor középen, kékben) felsője nem takarja a domborodó pocakot, húga, Sára pedig távol maradt
Fotó: MTI

„Nagypapának lenni jó… örülök, hogy újra kisbaba van a háznál” – írta Facebook-oldalán Orbán Viktor 2016 nyarán, Aliz születése után, amikor azt is elmondta, hogy igyekszik minél több időt a családjával tölteni. Úgy tűnik, az év végére ez már nem is lesz olyan egyszerű feladat, hiszen a látogatásra váró unokák száma rövid időn belül megháromszorozódik.


Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás, ami 2015-ben elnyerte Az Év Legjobb Fehér Gyümölcsbora díjat.

 • Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Karácsony Gergely Budapest főpolgármestereként valószínűleg folytatná azt a migránsbarát politikát, amit Zugló vezetőjeként képviselt – mondta Hollik István kormányszóvivő.

 • Világsztárt fogadott Tarlós István

  Világsztárt fogadott Tarlós István

  A Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra.