2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Tusup bosszút állt Katinkán?

Alig pár órája robbant a bomba, hogy mégsem tudja megmenteni a házasságát Hosszú Katinka és Shane Tusup, máris egymást felváltva üzengetnek egymásnak a közösségi oldalakon.

Elsőként a többszörös olimpiai bajnok úszónő jelentette be a hírt, hogy véget ér a házasságuk, miután kiderült, nem tudják már megmenteni azt.


Ezután Tusup írt egy nyílt levelet, amiben azt állítja, Katinka megcsalta!

Most ismét az úszónő tett egy bejelentést az Instagram oldalán, miszerint a Facebook oldalát törölték, pedig csak Shane-el ketten voltak a kezelői, és állítása szerint a profiloldalát nem ő törölte le.

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Az olaszországi Coneglianóban megrendezett Európa Kupán kezdték a nemzetközi szezont a magyar kick-boxosok. A több korosztály számára kiírt Golden Glove elnevezésű versenyen – ahová közel 1500-an neveztek – a 22 résztvevő nemzet közül Magyarország a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

 • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

 • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.