EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Sport

Tusup bosszút állt Katinkán?

Alig pár órája robbant a bomba, hogy mégsem tudja megmenteni a házasságát Hosszú Katinka és Shane Tusup, máris egymást felváltva üzengetnek egymásnak a közösségi oldalakon.

Elsőként a többszörös olimpiai bajnok úszónő jelentette be a hírt, hogy véget ér a házasságuk, miután kiderült, nem tudják már megmenteni azt.


Ezután Tusup írt egy nyílt levelet, amiben azt állítja, Katinka megcsalta!

Most ismét az úszónő tett egy bejelentést az Instagram oldalán, miszerint a Facebook oldalát törölték, pedig csak Shane-el ketten voltak a kezelői, és állítása szerint a profiloldalát nem ő törölte le.

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.