EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Elmenekül milliárdos birtokáról Lagzi Lajcsi

Vissza a gyökerekhez! Lajcsi visszaköltözik Soroksárra. A trombitaművész gyermekei a főiskola miatt kirepülnek a családi fészekből, így a boldogasszonypusztai kúria túl nagy lesz a trombitásnak és feleségének, Boglárkának. Ráadásul úgy érzik, a 2015. szeptember 24-én a házukba betóduló kommandósok örökre beszennyezték otthonukat.

Galambos Lajost ezernyi emlék köti Soroksárhoz. Itt gyerekeskedett, itt fertőzte meg a zene szeretetével a nagyapja. A Nagyboldogasszony-templomban házasodtak szülei, keresztelték meg a kis Lajcsikát, és a Soroksáron működő zeneiskola is Galambos Lajos nagyapjáról, Galambos Jánosról kapta a nevét.


– A templom kápolnájában vannak eltemetve a szüleim és a nagyszüleim is. Nemritkán, amikor nehéz helyzet elé állít a sors, elmegyek a kápolnába és velük beszélem meg a gondjaimat. Amikor kiengedtek a rácsok mögül, oda vezetett az első utam – mondta el Lajcsi a Lokálnak, és hozzátette: egyre nagyobb szüksége van arra, hogy visszatekintsen azokra az időkre, amikor a leggondtalanabb és legszebb éveit töltötte.

A zeneművész éppen ezért úgy határozott, hogy Soroksárra költözik a feleségével. Már keresi a megfelelő ingatlant, amelyben új életet kezdhetnek. Igaz, a boldogasszonypusztai birtokát egyelőre nem tudja eladni, hiszen az ügyészség zár alatt tartja.


– Egy igazi sváb verandás házat szeretnék, éppen olyat, amilyenben felnőttem. A családom egyelőre nem igazán támogatja a szándékomat, de nem baj, hiszen mi ott vagyunk otthon, ahol együtt lehetünk. Legyen az Soroksár, Dél-Amerika vagy éppen valamelyik arab ország.

Mint megtudtuk, Lajcsi annyira komolyan gondolja a költözést, hogy testvérét, Istvánt már meg is kérte, keressen Soroksáron egy megfelelő házat. Az eredményre nem is kellett sokáig várni, néhány nappal ezelőtt már meg is néztek egy ingatlant, amely minden igényüket kielégítene.

– Egy felújított és kibővített, sváb stílusú házról van szó, egyelőre ennél többet nem szeretnék elárulni róla, hiszen tárgyalásban vagyunk a tulajdonossal – zárta rövidre Lajcsi.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek