EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 25., szombat
Pál

Program

Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

A Hedonista Party egy olyan exkluzív sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk élő vágyaknak a művészet eszközeivel ad teret, és elégíti ki azokat. 

Mélyen megbúvó kíváncsiságunkat megmozgató, titokzatos, finomra hangolt éjszakai programról van szó, amely ízléses és izgató formában ötvözi és engedi szabadjára az erotikát és a művészeteket.


„Láttunk már fetish party-t, transzvesztita show-t, meleg party-n voltunk, megismertünk különböző szubkultúrákat, mangákkal találkoztunk – hihetetlen jelenségek vannak az országban és szeretnénk, ha ezek a közegek egy picit mindenki számára elérhetővé válnának, minőségi formába öntve. Fantasztikus emberek, igényes zene, finom ételek és italok – valami izgalmasat és színvonalasat szeretnénk képviselni a budapesti éjszakai égbolton.” (Pásztor Anna)

A Frenák Pál Társulat kortárstánc-előadása, Holoda Péter táncművész rúdtáncbemutatója, meztelen testre festés és burlesque party színház mellett természetesen számos olyan elem is lesz, amelyet egyelőre titok övez, s ettől válik még vonzóbbá és izgalmasabbá az esemény.


Merész, intim, olykor vad előadások, amelyek mindannyiuk fantáziáját megmozgatják, szubkultúrák, intimitás és hangulatok találkozása egy éjszakán át több színpadon: extrém fashion bemutatók, a legfrissebb zenei trendeket képviselő DJ-k, bensőséges színházi performance-ok, egyedi gasztronómiai élmények, minőségi helyszín és Pásztor Anna, az „est madame-ja”, aki az éjszakát szeánszként kovácsolja egésszé.

Mindez már most, a harmadik alkalommal olyan hitelessé teszi a Hedonista Partyt, amelynek megrendezését negyedévente tervezték, hogy az egyre nagyobb népszerűségének örvendve várhatóan sokkal gyakrabban forrósítja fel a budapesti éjszakák levegőjét.

A Hedonista Party inspiráció és irány mindenkinek, aki nyitott a művészetekre, a minőségi erotika különböző formáinak megismerésére, és aki vágyik arra, hogy egy színvonalas, izgalmas közegben szórakozzon.

 • 2018. május 26. – Tesla Budapest

Kapcsolódó Cikkek

 • Mentes gasztrofesztivál Budapesten

  Mentes gasztrofesztivál Budapesten

  Február végén újra a bűntudat nélkül fogyasztható fogásoké a főszerep: a tavalyi siker után visszatér a MentesFeszt, ahol a vega burgertől a mentes gofrin át egészen a tücsöklisztig minden különlegességet kipróbálhatunk, és a számos előadó közt Mosolyka is főzni tanít bennünket.

 • Szimfonikus szuperkoncert

  Szimfonikus szuperkoncert

  Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című halhatatlan musicalt, melynek dalait a mai napig ismeri szinte mindenki országhatáron belül és kívül egyaránt.