EUR: 313,91 Ft
CHF: 276,69 Ft
2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Program

Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

A Hedonista Party egy olyan exkluzív sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk élő vágyaknak a művészet eszközeivel ad teret, és elégíti ki azokat. 

Mélyen megbúvó kíváncsiságunkat megmozgató, titokzatos, finomra hangolt éjszakai programról van szó, amely ízléses és izgató formában ötvözi és engedi szabadjára az erotikát és a művészeteket.


„Láttunk már fetish party-t, transzvesztita show-t, meleg party-n voltunk, megismertünk különböző szubkultúrákat, mangákkal találkoztunk – hihetetlen jelenségek vannak az országban és szeretnénk, ha ezek a közegek egy picit mindenki számára elérhetővé válnának, minőségi formába öntve. Fantasztikus emberek, igényes zene, finom ételek és italok – valami izgalmasat és színvonalasat szeretnénk képviselni a budapesti éjszakai égbolton.” (Pásztor Anna)

A Frenák Pál Társulat kortárstánc-előadása, Holoda Péter táncművész rúdtáncbemutatója, meztelen testre festés és burlesque party színház mellett természetesen számos olyan elem is lesz, amelyet egyelőre titok övez, s ettől válik még vonzóbbá és izgalmasabbá az esemény.


Merész, intim, olykor vad előadások, amelyek mindannyiuk fantáziáját megmozgatják, szubkultúrák, intimitás és hangulatok találkozása egy éjszakán át több színpadon: extrém fashion bemutatók, a legfrissebb zenei trendeket képviselő DJ-k, bensőséges színházi performance-ok, egyedi gasztronómiai élmények, minőségi helyszín és Pásztor Anna, az „est madame-ja”, aki az éjszakát szeánszként kovácsolja egésszé.

Mindez már most, a harmadik alkalommal olyan hitelessé teszi a Hedonista Partyt, amelynek megrendezését negyedévente tervezték, hogy az egyre nagyobb népszerűségének örvendve várhatóan sokkal gyakrabban forrósítja fel a budapesti éjszakák levegőjét.

A Hedonista Party inspiráció és irány mindenkinek, aki nyitott a művészetekre, a minőségi erotika különböző formáinak megismerésére, és aki vágyik arra, hogy egy színvonalas, izgalmas közegben szórakozzon.

 • 2018. május 26. – Tesla Budapest

Kapcsolódó Cikkek

 • Újra Budapestre jön a Scorpions

  Újra Budapestre jön a Scorpions

  Újra lesz Scorpions-koncert Magyarországon: a világhírű, 54 éve létező német hard rock csapat november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Crazy World Tour című koncertsorozata keretében – közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel.

 • Kezdődik a hatodik Nagy-Szín-Pad!

  Kezdődik a hatodik Nagy-Szín-Pad!

  Hatodik alkalommal indul a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, Koszi Janka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja. A résztvevők meghívást kapnak többek között a Szigetre, a VOLTra, a STRANDra, a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a Campusra, a győztes pedig a fesztiválok nagyszínpadán koncertezhet.

 • Piramis-koncerttel köszöntik a 70 éves Köves Pinyót

  Piramis-koncerttel köszöntik a 70 éves Köves Pinyót

  A zenekar dobosát, a januárban 70. születésnapját betöltött Köves Miklós Pinyót köszöntik a Piramis tagjai és rajongói az együttes koncertjén pénteken a fővárosi Barba Negra Music Clubban – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.