EUR: 318,52 Ft
CHF: 282,33 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Újabb nemzeti konzultációk jöhetnek

Nemzeti konzultációt tarthatnak a családokról és a demográfiai helyzetről a közeljövőben, de ilyen formában kérhetik ki a választók véleményét európai uniós kérdésekben is az európai parlamenti választás előtt – írta a Magyar Idők.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója korábban a Karc FM-nek  arról beszélt, hogy a nemzeti konzultációt sikeres eszköznek tartják.

A lap úgy tudja, hogy a párt kommunikációs igazgatója továbbra is Hidvéghi Balázs maradhat, várhatóan a jövőben is Kovács Zoltán lesz a kormányszóvivő, a kormányinfókat pedig Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tartja majd.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel magyarázkodik Sneider

    Ezzel magyarázkodik Sneider

    Mint arról beszámoltunk, újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amelyből kiderül, hogy a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhedtársaival agyba-főbe vert egy roma férfit, amiért felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

  • Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Az idén másodjára dőlt meg a magyarországi áramfogyasztási rekord, január 23-án 6926 megawattos (MW) csúcsterhelést regisztráltak, amely 42 megawattal meghaladta a korábbi negyedórás hitelesített történelmi rekord csúcsértéket – közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt.