EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Újra együtt Orbán Józsi és párja

A héten az egész sajtó attól volt hangos, hogy a rákbeteg Orbán Józsit tizenöt év után elhagyta a barátnője, Andi. A zenész most a Lokálnak tisztázta a helyzetet, és elsőként nekünk számolt be arról, hogy egy hónapig valóban nem látta szerelmét, de ez azzal magyarázható, hogy Andi is egy eddig titkolt súlyos betegséggel küzd.

– A hírekkel ellentétben nem igaz, hogy Andi elhagyott engem. Akaratunkon kívül a sors szakított szét bennünket egy hónapra, mivel nemcsak én vagyok beteg, hanem Andi is. Azt nem árulhatom el, hogy pontosan mi a problémája, de annyit mondhatok, hogy az utóbbi hetekben súlyos volt az állapota, és ezért nem tudtunk találkozni – öntött tiszta vizet a pohárba a 100 Folk Celsius frontembere, aki nagyon örül, hogy újra együtt lehet kedvesével.


– Most már itt van velem, és ez nagyon megnyugtató, jó érzés. Boldog vagyok, hogy meggyógyult, hiszen egy hónapig nem volt abban az állapotban, hogy vezessen, így nem tudott eljöjjön hozzám, ami nagyon megviselt.  Telefonon is csak ritkán beszéltünk, mert még ahhoz is gyenge volt, én pedig nem akartam őt zavarni, hagytam gyógyulni, és bíztam benne, ha majd az egészsége engedi, visszatér hozzám – árulta el Orbán Józsi, akinek nemrég agydaganata mellett a tüdődaganata is eltűnt, ám a rehabilitáció még mindig tart, és kontrollvizsgálatokra is rendszeresen kell járnia.

– Hetente háromszor jön hozzám a gyógytornász, hogy megerősödjön az izomrendszerem és visszanyerjem a régi fizikai állapotom. Nincsenek már komoly fájdalmaim, de a lábammal még meggyűlik a bajom, támogatás nélkül nem tudok járni, mert félek, hogy elesek. Így többnyire itthon fekszem az ágyban, de ha akad valami elintéznivalóm, akkor a barátaim, illetve Andika segít nekem. Hálás vagyok neki, mert 15 éve jóban-rosszban kitart mellettem, és bízom benne, hogy hamarosan a színpadra is visszatérhetek, hiszen rajta kívül a zene a másik nagy szerelmem.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.