EUR: 318,05 Ft
CHF: 280,58 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Utcára kerülhet Bubik István lánya és volt szerelme

Bubik István színművész 2004-es haláláig szerette és támogatta eltitkolt családját, akik az utóbbi években teljesen magukra maradtak.

– Nagyon kilátástalan most a helyzetünk – kezdte a Lokálnak Szentandrássy Hédi, Bubik István lányának édesanyja. – Istvánnal nagyon szenvedélyes volt a szerelmünk, és imádta a kislányunkat. Támogatott minket, ahogy csak tudott, és amikor 2004-ben abban a szörnyű autóbalesetben meghalt, összetört bennem minden. Nemcsak lelkileg kerültem a padlóra, a lányommal a kis alagsori lakásban maradtunk és anyagilag is nehéz helyzetbe kerültünk. Eddig élhettünk a kis lakásunkban az új tulajdonos segítségével, de most már mennünk kell. Jövő szombatig ki kell költöznünk a lakásból, és bár nem akarok panaszkodni, semmi segítségünk nincs, és egyelőre még nem tudom, merre tovább. Munkásszállóra nem akarok menni a lányommal – sóhajtotta Hédi, aki örülne, ha találnának egy takaros kis otthont, amiért nem kérnek nagyon sokat, mert havonta körülbelül 60 ezer forintjuk lenne lakhatásra.
– Nem a legjobb az egészségem, sajnos az ízületeim kivannak. Elmentem takarítani, de sokszor sírtam, annyira fájt mindenem. Nem tudtam tovább folytatni, de a képzőművészetből sem lehet igazán megélni. A lányom, Kincső viszont tanul és dolgozik. Zöldséget pucol és szeretne leérettségizni. Mi nem akarunk sokat, csak nyugalmat magunk körül. Hiszek a szeretetben, és imádkozom a Teremtőhöz – mondta Hédi. A 18 éves Kincső próbál nem aggódni a helyzet miatt, az viszi előre, hogy ne legyen kiszolgáltatott és tudjon segíteni az anyukájának. Otthonos kis lakásról álmodik, amelyben van fürdőszoba, és van hozzá egy pici kert is.
– Ezek persze álmok! Bármi jó nekünk anyával – magyarázza Kincső, aki nem szeretne művészi pályára lépni.
– Napközben zöldséget pucolok, de nincs ezzel semmi gond. Örülök, hogy van munkám, és érettségi után szeretnék majd kozmetikus lenni. Jó lenne, ha itt lenne velünk apu, de a szívemben örökké él. Volt neki egy gyönyörű fehér lova, még mindig emlékszem, ahogy hároméves koromban lovagolunk…


Bubik István
(Fotó: Máté Krisztián)

Kincső

 

Kapcsolódó Cikkek