2019. március 23., szombat
Emőke

Külföld

Valódi, vagy kamu? Ez a szellemfotó tartja most lázban az internetezőket

Igaz, a történet nem túl friss, ám az elmúlt napokban a Redditen mindenki azzal foglalkozik, hogy vajon mi látható azon a fotón, amit Sharon Call készített haldokló édesapja, Roy betegszobájának ajtajában. A kép természetesen nem túl éles, így bármit bele lehet képzelni, ám a tény mellett, hogy valami nem stimmel ezzel a fotóval, nem lehet elmenni.

Sharon édesapjánál bélrákot diagnosztizáltak, az idő múlásával pedig folyamatos ellátásra szorult. Lánya éppen nála volt, amikor egyik pillanatról a másikra szobájának ajtaja felé mutatott több alkalommal is Roy, ám azt nem tudta elmondani, hogy mit is lát ott valójában. Tény, hogy nagyon megijedt.


Sharon akkor a gyógyszerek hatásának tudta be a megmagyarázhatatlan látomásokat, majd kiment a mosdóba. Ám amikor visszasétált apja szobájához, valami nagyon hátborzongató látvány fogadta. A hat gyermekes családanya egy sötét, árnyszerű alakot fedezett fel közvetlenül apja szobája előtt, amiről fotót is készített. Első ránézésre olyan volt, mintha egy furcsa alak egy könyv fölé görnyedve olvasna egy holló társaságában. Nem sokkal később Roy, az édesapa elhunyt.

“Öt éves korom óta látok szellemeket, de ettől most nagyon megrémültem. Olyan volt, mintha egy csuklyás alak egy könyvből imádkozna. Leginkább egy szerzetesre hasonlított. A testvérem először azt gondolta, hogy magát a kaszást láttam, ám én valamiért úgy érzem, ez a valaki jó szándékkal volt ott, ami nagy megkönnyebbülés.” – nyilatkozta Sharon egy brit lapnak az eset után.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek