EUR: 322,74 Ft
CHF: 282,06 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Végleg leszámolt démonaival Guszti

Nagyot fordult a világ a 27 éves Őrfalvy Gusztávval, aki könyvet írt arról, hogyan szabadult meg 122 kilótól és heroinfüggőségétől. Hamarosan középiskolásoknak tart előadást arról, hová vezethet a drogfüggőség.

– Egyik nap azzal hívott fel a haverom, hogy menjek vele csokizni. Akkor még nem tudtam, hogy ez heroinos cigit jelent – kezdte Guszti. – Egy autóban szívtam el az első cuccot. Másnap én hívtam a srácot, hogy hozzon anyagot. Tizennyolc évesen már napi öt szál kellett ahhoz, hogy lebeghessek. Semmi nem érdekelt. Minden pénzemet anyagra költöttem. Aztán, amikor már nem volt elég lóvém, kezdtem eladogatni a cuccaimat. Pár hónap múlva már a díler haverommal éltem egy lepukkant albérletben, így könnyebben jutottam anyaghoz – magyarázta Guszti, aki akkor kapott észhez, amikor két barátja is meghalt herointúladagolásban. Guszti ezek után eldöntötte, hogy rendbe hozza az életét. Leszokott a drogokról, és a brutális, 160 kilós súlyfeleslegétől is megszabadult, kétszer is. Egyszer visszahízott, így összesen 122 kilót fogyott. Óriási lelkierejének köszönhetően még egy fitneszversenyt is megnyert. Ma már nem ismer lehetetlent.
– Most 118 kilót nyomok, szóval nem vagyok tökéletes formában, de így is rendszeresen edzek, és sokan velem tartanak. Rengeteg levelet kapok, amelyben tanácsot kérnek tőlem, és nagyon örülök, hogy segíthetek. Hamarosan pedig előadást tartok egy középiskolában, szeretném a saját példámon keresztül bebizonyítani a srácoknak, hogy tényleg nem éri meg drogozni, és a legkétségbeejtőbb helyzetből is van kiút. Szeretnék erőt adni nekik, ezért írtam meg a Két világ között című könyvem.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.