EUR: 329,02 Ft
CHF: 298,69 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Végleg vége! Külön utakon folytatja Hosszú Katinka és Shane

Hosszú Katinkáék hiába próbálkoztak, nem tudták megmenteni házasságukat férjével, Shane Tusuppal. A többszörös olimpiai bajnok úszónő tegnap közösségi oldalán jelentette be: nem sikerült magánéleti problémáit rendezni férjével, és a továbbiakban nem az ő vezetésével készül a versenyekre. Shane csütörtök este reagált: állítása szerint Katinka megcsalta!

Hosszú Katinka sajtótájékoztató, a Rubin Wellnes és Conference Hotelben.
2016.07.26
Fotó: Mészáros Diána

Hetek óta folytak a találgatások arról, hogy vajon Hosszú Katinkáéknak sikerül-e megmenteni a házasságukat, ám Katinka tegnap a Facebook-oldalán jelentette be: végleg vége magánéleti és sportolói kapcsolatának férjével, Shane Tusuppal. „Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára” – olvasható a sportoló bejegyzésében.


Katinka és Shane sokáig álompárként élt a köztudatban. December elején jöttek az első hírek, miszerint magánéleti gondjaik vannak. Mint utólag kiderült, akkor már a sportoló és a felkészülését vezető férje egy hónapja külön éltek. A januári Év Sportolója Gálára sem együtt érkeztek, ahol Shane könnyek között, megtörten kért bocsánatot mindenkitől, többek között a feleségétől. Mindezek után arról szóltak a hírek, hogy a közös munkát is befejezik.

Februárban aztán újra együtt mutatkoztak az uszodában, válóperüket is szüneteltették, és elkezdtek párterápiára járni. Folyamatosan mentek a találgatások kettőjük magánéletéről, miközben ők minden erejükkel azon voltak, hogy megmentsék kapcsolatukat. Egy ideig úgy tűnt, sikerült is, hiszen március végén hosszú hónapok után egy szerelmes képet posztoltak „Te és én a világ ellen!” felirattal. A közös edzést is folytatták, és mindenkit biztosítottak arról, hogy Katinka hosszú kihagyás után júniusban újra rajtkőre lép, és ott lesz a glasgow-i Európa-bajnokságon. A pár elutazott Japánba, hogy a médiától és az itthoni kíváncsi szemektől távol rendezze kapcsolatát, és mindenki azt hitte, sikerült is, ám Katinka mostani bejegyzése után már egyértelmű, hogy feladták a próbálkozást, és belátták, mindenkinek úgy lesz a legjobb, ha külön utakon folytatják.


Shane Tusup: Katinka megcsalt, soha nem szeretett igazán

Shane Tusup csütörtök este a Facebookon tett közzé egy a rajongóinak szánt levelet, melyben megerősíti, amit Hosszú Katinka is közölt a nap folyamán, azaz nem folytatják sem magánéleti, sem sportszakmai kapcsolatukat.

Írása szerint Hosszú Katinka lépett ki a házasságukból azzal, hogy félrelépett edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Mint írja, teljesen vak volt, ugyanis semmit nem vett észre ebből még 2017 novemberében. Hosszú Katinka húsvétkor ismerte el a félrelépést, de mivel Tusup hisz a házasság intézményében, megígérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Tusup mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, Hosszú pedig másodszor is Dudás felé fordult, ahonnan már nem volt visszaút.

Tusup már abban sem biztos, hogy Hosszú Katinka elköteleződése valódi volt. Elmondása szerint az életét tette fel arra, hogy vért és verejtéket nem sajnálva megvalósítsák Katinka gyerekkori álmait. A kapcsolatuk úgy érzi, ezek után hazugságokra épült és most már biztos benne, hogy Katinka soha nem is szerette.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek