EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Voksán Virág: A szüleimtől kaptam az első mellműtétet

Az egykori Playmate a Tv2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában szerepelt együtt édesanyjával, ahol elmondta, élete első beavatkozását szülei finanszírozták.

A telt idomairól híres Dj-t már fiatalon szépészeti beavatkozások után érdeklődött, ugyanis a középiskola végezetével nem volt nagyobb vágya minthogy műmelleket csináltasson. Virág édesanyjának elmondása szerint, lánya erős nyomásának kénytelen voltak engedni, ezért kifizették a műtét neki.

Virág a második mellműtétjét, amikor 550 köbcentis implantátumokat tetetett be 2006-ban vállalta be, miután a Playmate of the Year versenyen lett első helyezett. A szexi celeb azóta már túl van egy orrműtéten és száját is feltöltette.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.