EUR: 320,10 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Vonatra várakozó medvét fotóztak Nógrádban -Fotó!

A MÁV munkatársai éppen a vasúti pályát ellenőrizték Somoskőújfalunál szerda délelőtt, amikor egy különös jelenségre lettek figyelmesek. A sínek mellett egy medvét pillantottak meg, aki miután észrevette, hogy figyelik azonnal visszabújt a fák közé.

Az egyik MÁV munkatárs gyors reakciójának köszönhetően lefotózta az állatot, majd a felesége megosztotta a medvéről készült képet a Facebookon.

A Nool.hu-nak nyilatkozott a pályamunkás, aki elmondta, hogy az állat tőlünk hetven-nyolcvan méterre lehetett. A medve lejött a hegyoldalról, a két lábára állt, majd szétnézett ezt követően vissza is indult az erdő felé.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.