EUR: 317,44 Ft
CHF: 279,53 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Extra

Wolf Kati: Kiállnak értem a lányaim

Wolf Kati nagyon figyel arra, hogy ne vigye haza a munkáját és hogy a gyerekei ne a tévében szereplő nőt lássák benne. Az énekesnő a Lokálnak elárulta: lányai nagyon kiállnak mellette és képesek lennének botrányt csapni egy-egy őt ért negatív vélemény miatt. 

Wolf Kati kislány kora óta énekel és szerepel, de az áttörő sikert egy tehetségkutatónak köszönheti. Kati kétgyermekes édesanyaként vált ismertté, így lányainak ugyanúgy meg kellett szokniuk, hogy anya a tévében és az újságban szerepel, mint neki. – Nézik és figyelik a azokat a műsorokat, amelyekben részt veszek. Idén a Tv2 A Nagy Duett című műsorában versenyzek majd Fodor Rajmund olimpiai bajnok mellett, így nyilván ismét többet fogok szerepelni. A lányok örültek, hogy megyek, nagyon drukkolnak, de én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ők mennyire izgulnak majd értem. Nem akarom, hogy ez befolyásolja őket bármiben is. Nem tudom, hogy milyen lehet egy gyereknek, ha az édesanyja képernyőn van, szerintem ez egy ambivalens helyzet– mesélte Kati, aki tudatosan figyel arra, hogy otthon csakis édesanyaként tekintsenek rá lányai.


– Figyelek arra, hogy ne engedjem be a munkámat a magánéletünkbe, így viszonylag kevés szó esik arról, hogy én énekesnőként dolgozom. Otthon anya vagyok. Ennek ellenére persze tudják, hogy a színpadon dolgozom, és határozottan kiállnak mellettem, ha valami negatív kritika ér. Ha például a műsor során esetleg rosszabb pontszámot kapok nem kizárt, hogy be akarnak mjd jönni, hogy a védelmükbe vegyenek– viccelődött az énekesnő. Kati két gyereke, a 13 éves Janka és a 8 éves Luca nagyon jól nevelt kislányok, bár Janka már belépett a kamaszkorba.

– Janka már lassan 13 éves és látom rajta, hogy kezd kamaszodni. Egyelőre nincsenek még nagy bonyodalmak, szóval jól viselem. Annyit mondjuk már észreveszek, hogy sokat elvonul egyedül a szobájába és bezárja az ajtót. Szoktatom azért magamat a gondolathoz, mert tudom, hogy ennél csak rosszabb lesz – nevetett az anyuka, akiről senki nem mondaná meg, hogy 43 éves.


– Tornázom rendszeresen és próbálok az étkezésre is odafigyelni, hogy az jó minőségű és rendszeres legyen. Én inkább azzal küzdök, hogyha feljön pár kiló végre, akkor az maradjon is meg.

Kapcsolódó Cikkek