EUR: 321,76 Ft
CHF: 282,22 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Zoltán Erika: Pofátlanul visszaélnek a nevemmel

Zoltán Erika nevével hirdeti magát egy fogyasztószert forgalmazó cég, amely azt állítja, hogy az énekesnő az általuk forgalmazott termékkel szabadult meg tíz kilótól. Erika felháborodott a hamis reklámon, és a Lokálnak elárulta: ha szükséges, jogi útra tereli az ügyet, ugyanis ő csakis az életmódváltásának köszönheti a fogyást. 

 

– Rajongók hívták fel a figyelmemet, hogy egy fogyasztószereket forgalmazó cég az én nevemmel hirdeti termékeit, majd egy barátnőm is mondta, hogy látta a reklámot, és megkérdezte, hogy tényleg hatásos-e a szer, mert akkor megveszi. Fogalmam sem volt, hogy miről van szó, ezek után néztem utána, pontosan mi is ez  – kezdte a Lokálnak Zoltán Erika, aki egy év alatt tíz kilótól szabadult meg, kizárólag az életmódváltásának köszönhetően.


Fotó: dfp

Zoltán Erika 51. születés napját ünnepelte barátaival a Morrison1s Ligetben.

Fotó: dfp

Mulatós és Retro Fesztivál sajtótájékoztató

– A színpadi jelenlétem megköveteli a táncot, és ennek köszönhetően sajnos már problémák adódtak az ízületeimmel. Folyamatosan kerestem a módját, hogy hogyan érezhetném jobban magam. Ennek eredményeként tavaly márciusban egy barátnőm segítségével eljutottam dr. Bagi Gabriellához, aki vércseppanalízis alapján feltérképezte a szervezetemet. Személyre szabott étrendet állított össze, amely számtalan vitaminkészítményt tartalmaz. De természetesen tiltólistát is kaptam, ebből a legnehezebben betartható volt számomra a tejtermékek teljes elhagyása. Egy hónapig tartott az átállás, eleinte nehéz volt, de megvan az eredménye. A fogyás mellett fizikailag 20-25 évet fiatalodtam. Szóval ehhez semmi köze semmilyen fogyasztószernek. Ki is adtuk a nyilatkozatot, hogy valaki pofátlanul visszaél a nevemmel, de ennek ellenére még mindig velem hirdetik a termékeket. A jogászaim próbálták felkeresni a céget, de sajnos nem találtak róla semmilyen információt, egyelőre lenyomozhatatlanok. Most kiadunk még egy nyilatkozatot, de ha nem változik semmi, jogi útra fogom terelni az ügyet. Nem érdekel a kártérítés, csak az, hogy hagyjanak fel a hamis reklámmal – adott hangot felháborodásának az énekesnő. Szerkesztőségünk felkereste dr. Kamarás Péter jogászt, aki elárulta: Erikának jó esélye van akár milliós nagyságrendű kártérítésre is, ha végül bírósághoz fordul.

– A személyiséghez fűződő jogát sértették meg, hiszen visszaéltek a nevével. Ezáltal a bíróság megállapíthatja a jogsértést, eltiltathatja a jogsértőt ettől a tevékenységtől. A sértett sérelemdíjat kaphat, amely akár milliós nagyságrendű is lehet – mondta dr. Kamarás Péter.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.