EUR: 318,13 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Extra

Zoltán Erika: Pofátlanul visszaélnek a nevemmel

Zoltán Erika nevével hirdeti magát egy fogyasztószert forgalmazó cég, amely azt állítja, hogy az énekesnő az általuk forgalmazott termékkel szabadult meg tíz kilótól. Erika felháborodott a hamis reklámon, és a Lokálnak elárulta: ha szükséges, jogi útra tereli az ügyet, ugyanis ő csakis az életmódváltásának köszönheti a fogyást. 

 

– Rajongók hívták fel a figyelmemet, hogy egy fogyasztószereket forgalmazó cég az én nevemmel hirdeti termékeit, majd egy barátnőm is mondta, hogy látta a reklámot, és megkérdezte, hogy tényleg hatásos-e a szer, mert akkor megveszi. Fogalmam sem volt, hogy miről van szó, ezek után néztem utána, pontosan mi is ez  – kezdte a Lokálnak Zoltán Erika, aki egy év alatt tíz kilótól szabadult meg, kizárólag az életmódváltásának köszönhetően.


Fotó: dfp

Zoltán Erika 51. születés napját ünnepelte barátaival a Morrison1s Ligetben.

Fotó: dfp

Mulatós és Retro Fesztivál sajtótájékoztató

– A színpadi jelenlétem megköveteli a táncot, és ennek köszönhetően sajnos már problémák adódtak az ízületeimmel. Folyamatosan kerestem a módját, hogy hogyan érezhetném jobban magam. Ennek eredményeként tavaly márciusban egy barátnőm segítségével eljutottam dr. Bagi Gabriellához, aki vércseppanalízis alapján feltérképezte a szervezetemet. Személyre szabott étrendet állított össze, amely számtalan vitaminkészítményt tartalmaz. De természetesen tiltólistát is kaptam, ebből a legnehezebben betartható volt számomra a tejtermékek teljes elhagyása. Egy hónapig tartott az átállás, eleinte nehéz volt, de megvan az eredménye. A fogyás mellett fizikailag 20-25 évet fiatalodtam. Szóval ehhez semmi köze semmilyen fogyasztószernek. Ki is adtuk a nyilatkozatot, hogy valaki pofátlanul visszaél a nevemmel, de ennek ellenére még mindig velem hirdetik a termékeket. A jogászaim próbálták felkeresni a céget, de sajnos nem találtak róla semmilyen információt, egyelőre lenyomozhatatlanok. Most kiadunk még egy nyilatkozatot, de ha nem változik semmi, jogi útra fogom terelni az ügyet. Nem érdekel a kártérítés, csak az, hogy hagyjanak fel a hamis reklámmal – adott hangot felháborodásának az énekesnő. Szerkesztőségünk felkereste dr. Kamarás Péter jogászt, aki elárulta: Erikának jó esélye van akár milliós nagyságrendű kártérítésre is, ha végül bírósághoz fordul.

– A személyiséghez fűződő jogát sértették meg, hiszen visszaéltek a nevével. Ezáltal a bíróság megállapíthatja a jogsértést, eltiltathatja a jogsértőt ettől a tevékenységtől. A sértett sérelemdíjat kaphat, amely akár milliós nagyságrendű is lehet – mondta dr. Kamarás Péter.


 

Kapcsolódó Cikkek