EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,92 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Sopron

150 ezren bulizhatnak Sopronban

Legalább 150 ezer látogatóra számítanak a szervezők az idei VOLT Fesztiválon. A multikulturális rendezvény június 26-án indul a soproni Lővér Kempingben. A VOLT története néhány száz fős kis „házibulival” kezdődött a Sportcentrumban 1993-ban, mára azonban olyannyira kinőtte magát, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja.

A leghűségesebb városban idén olyan világsztárok „szállítják” majd a koncerteket és biztosítják a szuper hangulatot, mint például a Depeche Mode, a Hurts, az Iron Maiden, a Limp Bizkit vagy a Steve Aoki. Emellett természetesen a legkedveltebb hazai zenekarok is szerepet kapnak, sőt a soproni szervezők a kezdetektől lehetőséget biztosítanak a helyi formációk és előadók fellépésére is.

Fotó: Mudra László / VOLT Sajtó

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.