2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Sopron

150 ezren bulizhatnak Sopronban

Legalább 150 ezer látogatóra számítanak a szervezők az idei VOLT Fesztiválon. A multikulturális rendezvény június 26-án indul a soproni Lővér Kempingben. A VOLT története néhány száz fős kis „házibulival” kezdődött a Sportcentrumban 1993-ban, mára azonban olyannyira kinőtte magát, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja.

A leghűségesebb városban idén olyan világsztárok „szállítják” majd a koncerteket és biztosítják a szuper hangulatot, mint például a Depeche Mode, a Hurts, az Iron Maiden, a Limp Bizkit vagy a Steve Aoki. Emellett természetesen a legkedveltebb hazai zenekarok is szerepet kapnak, sőt a soproni szervezők a kezdetektől lehetőséget biztosítanak a helyi formációk és előadók fellépésére is.

Fotó: Mudra László / VOLT Sajtó

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.