EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

156 millióért árulja római lakását Cicciolina

Negyvenkét év után eladja római lakását Cicciolina, 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot szeretne kapni érte. Az egykori pornósztár maga mögött kívánja hagyni olaszországi életét és végleg Magyarországra költözne. A szerelem azonban még mindig várat magára, a pornódíva azt mondja, hogy egy 80 éves férfiba is képes lenne beleszeretni, ha az nagyon-nagyon gazdag lenne. 

– Olaszországban nagy a recesszió, egyre rosszabb a gazdasági és a politikai élet. Magyarországon most jobbnak látom a helyzetet – kezdte a Lokálnak Cicciolina, aki szeretné felszámolni eddigi életét és eladja azt a lakást is, amiben 1976 óta élt Rómában.
– Ezt a lakást még akkor vettem, amikor pornódíva voltam a nyolcvanas években. A pénzemet rögtön lakásokba fektettem. Azt hiszem, ebbe a lakásba még a lelkem is beleivódott. Háromszáz négyzetméter, nagy terasszal, szép konyhával, márványkandallóval. 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot ér és ennyit is szeretnék kapni érte. A másik három római lakásomat is eladom, de azokat még nem becsülték fel. Érdekes, hogy Magyarországon sokkal inkább el lehet adni az ehhez hasonló ingatlanokat, jobban pörög a piac. Úgy tervezem, ha hazaköltözöm, veszek egy villát magamnak. A fiam, Ludwig és a barátnője, Melissa akkor jönnek majd, amikor csak szeretnének. Ráadásul Magyarországhoz kötnek Valéria és Pityu testvéreim is, alig várom, hogy több időt töltsünk együtt. Szeretem a magyar embereket és a konyhát is, jó lesz újra otthon – mondta a 66 éves Cicciolina, aki persze szeretné, ha a magánélete is rendeződne, de nem áll le ismerkedni bárkivel.
– Nem tudom, mi történt mostanában, de nagyon rám szálltak a férfiak. Érdekes, hogy azt mondják, szebb vagyok, mint évekkel ezelőtt. Akkor lennék nyitott a pasizásra, ha nagyon olyan lenne, mint amilyet én akarok. Legyen jó karakter, kedves, nem arrogáns, ne legyen hepciás, rosszmájú, és fontos, hogy szeresse az állatokat. Ne legyen huszonéves, mert nem szeretem a bébi férfiakat. Legyen olyan 45–50 év körüli, bár lehet 80 éves is, de akkor nagyon gazdagnak kell lennie. Akkor ő lenne a királyfim…


 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.