EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

156 millióért árulja római lakását Cicciolina

Negyvenkét év után eladja római lakását Cicciolina, 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot szeretne kapni érte. Az egykori pornósztár maga mögött kívánja hagyni olaszországi életét és végleg Magyarországra költözne. A szerelem azonban még mindig várat magára, a pornódíva azt mondja, hogy egy 80 éves férfiba is képes lenne beleszeretni, ha az nagyon-nagyon gazdag lenne. 

– Olaszországban nagy a recesszió, egyre rosszabb a gazdasági és a politikai élet. Magyarországon most jobbnak látom a helyzetet – kezdte a Lokálnak Cicciolina, aki szeretné felszámolni eddigi életét és eladja azt a lakást is, amiben 1976 óta élt Rómában.
– Ezt a lakást még akkor vettem, amikor pornódíva voltam a nyolcvanas években. A pénzemet rögtön lakásokba fektettem. Azt hiszem, ebbe a lakásba még a lelkem is beleivódott. Háromszáz négyzetméter, nagy terasszal, szép konyhával, márványkandallóval. 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot ér és ennyit is szeretnék kapni érte. A másik három római lakásomat is eladom, de azokat még nem becsülték fel. Érdekes, hogy Magyarországon sokkal inkább el lehet adni az ehhez hasonló ingatlanokat, jobban pörög a piac. Úgy tervezem, ha hazaköltözöm, veszek egy villát magamnak. A fiam, Ludwig és a barátnője, Melissa akkor jönnek majd, amikor csak szeretnének. Ráadásul Magyarországhoz kötnek Valéria és Pityu testvéreim is, alig várom, hogy több időt töltsünk együtt. Szeretem a magyar embereket és a konyhát is, jó lesz újra otthon – mondta a 66 éves Cicciolina, aki persze szeretné, ha a magánélete is rendeződne, de nem áll le ismerkedni bárkivel.
– Nem tudom, mi történt mostanában, de nagyon rám szálltak a férfiak. Érdekes, hogy azt mondják, szebb vagyok, mint évekkel ezelőtt. Akkor lennék nyitott a pasizásra, ha nagyon olyan lenne, mint amilyet én akarok. Legyen jó karakter, kedves, nem arrogáns, ne legyen hepciás, rosszmájú, és fontos, hogy szeresse az állatokat. Ne legyen huszonéves, mert nem szeretem a bébi férfiakat. Legyen olyan 45–50 év körüli, bár lehet 80 éves is, de akkor nagyon gazdagnak kell lennie. Akkor ő lenne a királyfim…


 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.