EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

156 millióért árulja római lakását Cicciolina

Negyvenkét év után eladja római lakását Cicciolina, 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot szeretne kapni érte. Az egykori pornósztár maga mögött kívánja hagyni olaszországi életét és végleg Magyarországra költözne. A szerelem azonban még mindig várat magára, a pornódíva azt mondja, hogy egy 80 éves férfiba is képes lenne beleszeretni, ha az nagyon-nagyon gazdag lenne. 

– Olaszországban nagy a recesszió, egyre rosszabb a gazdasági és a politikai élet. Magyarországon most jobbnak látom a helyzetet – kezdte a Lokálnak Cicciolina, aki szeretné felszámolni eddigi életét és eladja azt a lakást is, amiben 1976 óta élt Rómában.
– Ezt a lakást még akkor vettem, amikor pornódíva voltam a nyolcvanas években. A pénzemet rögtön lakásokba fektettem. Azt hiszem, ebbe a lakásba még a lelkem is beleivódott. Háromszáz négyzetméter, nagy terasszal, szép konyhával, márványkandallóval. 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot ér és ennyit is szeretnék kapni érte. A másik három római lakásomat is eladom, de azokat még nem becsülték fel. Érdekes, hogy Magyarországon sokkal inkább el lehet adni az ehhez hasonló ingatlanokat, jobban pörög a piac. Úgy tervezem, ha hazaköltözöm, veszek egy villát magamnak. A fiam, Ludwig és a barátnője, Melissa akkor jönnek majd, amikor csak szeretnének. Ráadásul Magyarországhoz kötnek Valéria és Pityu testvéreim is, alig várom, hogy több időt töltsünk együtt. Szeretem a magyar embereket és a konyhát is, jó lesz újra otthon – mondta a 66 éves Cicciolina, aki persze szeretné, ha a magánélete is rendeződne, de nem áll le ismerkedni bárkivel.
– Nem tudom, mi történt mostanában, de nagyon rám szálltak a férfiak. Érdekes, hogy azt mondják, szebb vagyok, mint évekkel ezelőtt. Akkor lennék nyitott a pasizásra, ha nagyon olyan lenne, mint amilyet én akarok. Legyen jó karakter, kedves, nem arrogáns, ne legyen hepciás, rosszmájú, és fontos, hogy szeresse az állatokat. Ne legyen huszonéves, mert nem szeretem a bébi férfiakat. Legyen olyan 45–50 év körüli, bár lehet 80 éves is, de akkor nagyon gazdagnak kell lennie. Akkor ő lenne a királyfim…


 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.