2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Külföld

Otthon hagyta jegyét a vb-re utazó angol

Hihetetlenül balszerencsés az a férfi, aki élete meccsére indult, a jegyet azonban otthon felejtette. Douglas Moreton töb mint 3000 kilométert tett meg csak azért, hogy az angol csapatnak szurkolhasson a világbajnokságon.

A férfinak Nyizsnyij Novgorodban jutott eszébe a belépőjegy, ám amikor elkezdte keresni, rájött, hogy nincs nála. A szurkoló iszonyatos pechjét csak tetézte, hogy a várt meccsen az angolok történetük legnagyobb világbajnoki győzelmét aratták, 6-1-re verték Panamát. Ezt hívják úgy, hogy öngól, ha már világbajnokság van.

Kapcsolódó Cikkek

 • Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  A japán pénzügyi felügyelet (FSA) szigorú előírásai ellenére ismét hatalmas összeget, mintegy 6,7 milliárd jen (16,5 milliárd forint) értékben loptak el kriptodevizát egy japán váltóból számítógépes kalózok – közölte csütörtökön a váltót üzemeltető vállalat.

 • Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Pjotr Verzilovot, a Pussy Riothoz köthető orosz aktivistát feltehetően a Közép-afrikai Köztársaságban meggyilkolt három orosz újságíró ügyében folytatott nyomozásai miatt mérgezhették meg – közölte felesége, Nagyezsda Tolokonnyikova, az orosz ellenzéki punkzenekar egyik frontembere szerdán a független Dozsgy hírtévé műsorában.

 • Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek – az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző – találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.