EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,59 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Életmód

3+1 egyedi lakberendezési tipp

Összeszedtünk néhány olyan trükköt, amelyekkel igazán egyedivé és trendivé tehetjük otthonunkat.

1. Ne hagyjuk üresen a falakat – A natúr falat dobjuk fel egy hangulatos festménnyel, fotóval, tükörrel vagy akár poszterrel. A letisztult vonalvezetés, a minimalista dizájn kezd kimenni a divatból.


2. Bolondítsuk meg az összképet növényekkel – A növények a hálószobában is jól mutatnak, sőt állítólag még az alvásra is pozitív hatással vannak. Különösen felkapott a madagaszkári sárkányfa, a dupla szárú orchidea, valamint a kevés törődést igénylő szukkulensek.

3. Bátran keverjük egymással a különféle fémeket – A rozsdamentes acélból készült bútorokat nyugodtan választhatjuk ezüst, arany vagy rozsda árnyalatokban is, a lakás legtöbb helyiségét feldobja, a konyhától a nappaliig.

+1. Legyen feltűnő a mennyezet – A tapéták terén érdemes bonyolultabb mintákban és textúrákban gondolkodni, sőt a plafonra is ajánlott nagyobb figyelmet fordítani. Divatosak a csíkok, a pöttyök, a virágok és a pszichedelikus mintát kapott plafonok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Létezik egészséges elhízás?

  Létezik egészséges elhízás?

  A metabolikus szindróma más elemeit nélkülöző elhízás akár még az egészséges kategóriába is sorolható néhány kuztatás szerint, ez az elképzelés azonban megdőlni látszik.

 • Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  A hazai borkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztás ösztönzése, közben egy izgalmas versenysorozat a borászok között. Egyebek mellett ezt kínálja ” A Magyar Bor Ünnepe 2018 – Tállya” című rendezvénysorozat, melynek záróeseményére októberben kerül sor a tállyai Mailloth-kastélyban.

 • A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  Magyarországon a közösségi média lett az első számú hírforrás – áll a Reuters Institute nemrég közzétett, digitális hírfogyasztásról szóló 2018-as elemzésében, amely a YouGov 37 ország 74 ezer online hírolvasójának bevonásával készített felmérésén alapul.