2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Életmód

3+1 egyedi lakberendezési tipp

Összeszedtünk néhány olyan trükköt, amelyekkel igazán egyedivé és trendivé tehetjük otthonunkat.

1. Ne hagyjuk üresen a falakat – A natúr falat dobjuk fel egy hangulatos festménnyel, fotóval, tükörrel vagy akár poszterrel. A letisztult vonalvezetés, a minimalista dizájn kezd kimenni a divatból.


2. Bolondítsuk meg az összképet növényekkel – A növények a hálószobában is jól mutatnak, sőt állítólag még az alvásra is pozitív hatással vannak. Különösen felkapott a madagaszkári sárkányfa, a dupla szárú orchidea, valamint a kevés törődést igénylő szukkulensek.

3. Bátran keverjük egymással a különféle fémeket – A rozsdamentes acélból készült bútorokat nyugodtan választhatjuk ezüst, arany vagy rozsda árnyalatokban is, a lakás legtöbb helyiségét feldobja, a konyhától a nappaliig.

+1. Legyen feltűnő a mennyezet – A tapéták terén érdemes bonyolultabb mintákban és textúrákban gondolkodni, sőt a plafonra is ajánlott nagyobb figyelmet fordítani. Divatosak a csíkok, a pöttyök, a virágok és a pszichedelikus mintát kapott plafonok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bővül a MOL Limo-zóna

  Bővül a MOL Limo-zóna

  Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autmegosztó szolgáltatása a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros 4 további részen élvezhetik a limózást.

 • Óvatosan az új évi absztinenciával!

  Óvatosan az új évi absztinenciával!

  A hosszú tél kritikus az alkoholproblémákkal és más szenvedélybetegséggel küzdők életében, a szakember mégis arra int: az újévi fogadalom miatti leszokás nem hatékőny, a függőknek segítségre van szükségük, akiknek pedig nincs ilyen gondjuk, azoknak fogadalom sem kell, legfeljebb kidobják a maradék piákat otthonról.

 • 5 dolog, amitől idén sem fogsz lefogyni

  5 dolog, amitől idén sem fogsz lefogyni

  Aki az év elején életmódváltásba kezd, és a fogyás szót beírja bármilyen keresőbe, fél perc alatt közel másfél millió találatot kaphat. A számtalan diéta, termék, étrend-kiegészítő és hirdetés között nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbbet.