EUR: 334,79 Ft
CHF: 306,39 Ft
2019. november 13., szerda
Szilvia

Belföld

A 2015-ös migrációs hullám bármikor megismétlődhet

A 2015-ös migrációs hullám bármikor megismétlődhet, az EU azóta sem vizsgálta felül migrációs politikáját, így a nemzetállamokon múlik, hogy megvédjék magukat – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Sajnos, az ENSZ és az EU irányvonala furcsa, alapvető emberi jognak tekintik a migrációt: akinek kedve van, szankció nélkül átléphet határokat, nem kell tiszteletben tartania a szabályokat, az ott élők akaratát – mondta.


Jövőre EU-s választások lesznek, reménykedni lehet abban, hogy egy más összetételű Európai Parlament és Európai Bizottság megállítja az Európa létét fenyegető folyamatokat, az európai polgárok biztonságba vetett reménye talán valóra válik – tette hozzá Bakondi György.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Autós no-go zónákat hozna létre Karácsony

  Autós no-go zónákat hozna létre Karácsony

  Karácsony Gergely főpolgármester alacsony károsanyag-kibocsátású zónákat hozna létre Budapesten, ami a kijelölt területeken a gépjárművek nagy részének kitiltását jelentené – számolt be róla a Magyar Nemzet.

 • Karácsony Gyurcsány bábja

  Karácsony Gyurcsány bábja

  Karácsony Gergellyel a jövő helyett azok tértek vissza, akik a múltat akarják visszatalicskázni, a pénzt pedig ki – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országgyűlésben hétfőn.

 • Gyárfás: Sajnálom Fenyőt

  Gyárfás: Sajnálom Fenyőt

  Kedden zajlott a Fenyő János meggyilkolásával kapcsolatos előkészítő tárgyalás, ahol Gyárfás Tamást felbújtóként hallgatta ki a Fővárosi Törvényszék.

 • Megdőlt az idei beruházási rekord

  Megdőlt az idei beruházási rekord

  Az idén már megdőlt a beruházási rekord, október végéig 62 nagy beruházásról kötöttek megállapodást, ami 9682 új munkahelyet jelent, ehhez a kormány 129 milliárd forint készpénztámogatást biztosított -közölte Szijjártó Péter  külügyminiszter.