EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Veszprém

A foci-vb-t már nagy képernyőn nézhetik a mentősök

Péntektől kényelmesebb körülmények között pihenhetnek az Országos Mentőszolgálat helyi őrangyalai: Ovádi Péter országgyűlési képviselő és az Euronics összefogásának köszönhetően széles képernyős televíziót és konyhai cikkeket kaptak a veszprémi mentősök.

Ovádi Péter parlamenti képviselő korábban az Országos Mentőszolgálat veszprémi mentőállomásán járt, ahol dr. Vörös Péterrel, a Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezet igazgatójával beszélgetett arról, mivel lehetne javítani a mentők munkakörülményeit. Ennek eredményeként kereste meg Fazekas Zsoltot, az Euronics műszaki áruházlánc mögött álló Vöröskő Kft. ügyvezetőjét, hogy műszaki eszköz adományozásával tegyék kellemesebbé a nemrégiben felújított pihenőszobában töltött időt.


Ovádi Péter közbenjárt a mentők érdekében (fotó: Kovács Bálint)

Fazekas Zsolt úgy fogalmazott, mindez csupán csepp a tengerben, de ahol tudnak, lokálpatriótaként mindig szívesen segítenek.

– Leginkább persze azt reméljük, hogy a mentőszolgálat kollégáinak minél kevesebb riasztást kell ellátniuk és annál több időt tudnak pihenéssel tölteni – mondta.

Az adományok a mentők regenerációját segítik (fotó: Kovács Bálint)

Dr. Vörös Péter köszönetét fejezte ki az adományokért, hiszen mindig jól jön, ha az állandó juttatások mellett időnként támogatást kapnak.

– Nagyon szívesen segítünk az embereken, de persze mi is azt szeretnénk, ha minél kevesebb baleset lenne és a kollégák inkább az állomáson tölthetnének több időt. Az kétségtelen, hogy a felajánlott tárgyaknak köszönhetően jobban tudnak majd regenerálódni a bajtársak.

Az adomány részeként egy nagy képernyős televízióval, egy kapucsínógéppel és egy mikrohullámú sütővel gazdagodott az állomás.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.