EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Veszprém

A foci-vb-t már nagy képernyőn nézhetik a mentősök

Péntektől kényelmesebb körülmények között pihenhetnek az Országos Mentőszolgálat helyi őrangyalai: Ovádi Péter országgyűlési képviselő és az Euronics összefogásának köszönhetően széles képernyős televíziót és konyhai cikkeket kaptak a veszprémi mentősök.

Ovádi Péter parlamenti képviselő korábban az Országos Mentőszolgálat veszprémi mentőállomásán járt, ahol dr. Vörös Péterrel, a Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezet igazgatójával beszélgetett arról, mivel lehetne javítani a mentők munkakörülményeit. Ennek eredményeként kereste meg Fazekas Zsoltot, az Euronics műszaki áruházlánc mögött álló Vöröskő Kft. ügyvezetőjét, hogy műszaki eszköz adományozásával tegyék kellemesebbé a nemrégiben felújított pihenőszobában töltött időt.


Ovádi Péter közbenjárt a mentők érdekében (fotó: Kovács Bálint)

Fazekas Zsolt úgy fogalmazott, mindez csupán csepp a tengerben, de ahol tudnak, lokálpatriótaként mindig szívesen segítenek.

– Leginkább persze azt reméljük, hogy a mentőszolgálat kollégáinak minél kevesebb riasztást kell ellátniuk és annál több időt tudnak pihenéssel tölteni – mondta.

Az adományok a mentők regenerációját segítik (fotó: Kovács Bálint)

Dr. Vörös Péter köszönetét fejezte ki az adományokért, hiszen mindig jól jön, ha az állandó juttatások mellett időnként támogatást kapnak.

– Nagyon szívesen segítünk az embereken, de persze mi is azt szeretnénk, ha minél kevesebb baleset lenne és a kollégák inkább az állomáson tölthetnének több időt. Az kétségtelen, hogy a felajánlott tárgyaknak köszönhetően jobban tudnak majd regenerálódni a bajtársak.

Az adomány részeként egy nagy képernyős televízióval, egy kapucsínógéppel és egy mikrohullámú sütővel gazdagodott az állomás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.