EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,92 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

A Job­bik kom­mu­ni­ká­ciós igaz­ga­tó­jának ügynökmúltját kutatják Toroczkaiék

A Jobbik kommunikációs igazgatójának, Radnai Lászlónak az ügynökmúltját kutatják a Toroczkai László vezette szakadárok – értesült a Ripost. A lap emlékeztet: Radnai a kommunista titkosszolgálatok egyik fedőcégeként szolgáló Chemolimpexnél kezdte igencsak gyors karrierjét.

Kikérik az Ál­lam­biz­ton­sági Le­vél­tár­ból a Job­bik kom­mu­ni­ká­ciós igaz­ga­tó­já­ra, Rad­nai Lász­ló­ra vonatkozó iratokat Toroczkai Lászlóék – állítja a Ripost. A lap közölt egy videót a párt tisztújító kongresszusáról, amelyen a pártból kilépőket egy zászló alá gyűjtő Toroczkai László arról beszél, hogyan tette tönkre a párt kommunikációját Radnai László, aki Vona Gábor bukott pártelnökkel ellentétben még csak nem is vállalt felelősséget a Jobbik választási kudarcáért, hiszen most is az elnökség tagja és továbbra is ő irányítja a jobbikos médiagépezetet.


Toroczkai a felvételen arról is beszélt, hogy Radnait szerinte úgy “küldték a pártba” és feladatot teljesít, így nem meglepő, hogy Radnai múltjának sötét időszakát vizsgálják Toroczkaiék. Radnai ugyanis mindössze 21 éves volt, amikor diploma nélkül kinevezték a kommunista titkosszolgálatok egyik közismert fedőcége, a Chemolimpex osztályvezetőjévé. Márpedig ebben a cégben csak “megbízható elvtársak” vállalhattak bármilyen szerepet, így érdekes a kérdés, milyen kiemelt kvalitások vezettek egy 21 éves fiatalembert az exportosztály vezetői székébe.

A Ripost szerint Toroczkaiéknak jogszerűen nem lesz egyszerű megszerezni az iratokat, a lap úgy tudja, hogy éppen ezért a Mi Hazánk Mozgalomhoz kötődő kiugrott jobbikosok egyéb források és tanúk után kutatnak, akik segítenek “lebuktatni a Jobbik árulóját”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elkészült az Ország Bevásárlólistája

    Elkészült az Ország Bevásárlólistája

    Évente több tízezer család és rászoruló karácsonyát teszi könnyebbé a 22 éve tartó Adni Öröm! jótékonysági akció, amelynek keretében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei a SPAR és INTERSPAR áruházakban tartós élelmiszert gyűjtenek.

  • Alkatrészgyárat létesít Magyarországon az Airbus Helicopters

    Alkatrészgyárat létesít Magyarországon az Airbus Helicopters

    Helikopterekhez szükséges alkatrészeket gyártó üzemet létesít Magyarországon az Airbus Helicopters, a 2021-re elkészülő beruházással több száz munkahely jön létre a magyar kormány és vállalat együttműködésének köszönhetően – mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, Budapesten, sajtótájékoztatón.