2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

A királynő-jelöltek is focilázban égnek

A labdarúgó világbajnokság a Magyarország Szépe szervezőit is megihlette, így úgy döntöttek, hogy a július 8-ai Duna Televízión látható élő műsorban a versenyzők egy focitémájú öltözékben is végigvonulnak a kifutón. A versenyben lévő húsz lány között egyébként több focirajongó is van, ki szurkolni, ki gyönyörködni szeret a sportolókban.

Húsz gyönyörű lány sorakozott fel ma a Fröccsteraszon a Magyarország Szépe sajtóeseménye alkalmából. Köztük van a következő Miss World Hungary, aki lehetőséget kap arra, hogy hazánkat képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén. A versenyzők már izgatottan várják az alig két hét múlva induló felkészítő tábort, ahol különböző háziversenyeken méretik meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek majd a koronáért.


A show házigazdái idén Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek. Mindkettejük számára új kihívást jelent ez a feladat, és izgatottan készülnek az első közös élő adásukra. Zita emellett a döntősök felkészülését is figyelemmel kíséri, ő ugyanis a házigazdája a július 7-én este a Duna Televízión látható, „A királynők útja” című magazinműsornak. A félórás program a verseny felkészülési időszakának legizgalmasabb és legfontosabb pillanataiba, kulisszatitkaiba enged betekintést.

Kraszkó Zita és Kovács Kokó István (Fotó: Mészáros Diána)

Az adásban zsűritagok és a nézők bikiniben, estélyiben, nemzeti, és egy labdarúgó világbajnokság ihlette öltözékben is láthatják majd a versenyzőket. A lányok között több focirajongó is akad egyébként, Magicz Mirtill – aki Mezőkövesden él labdarúgó szerelmével – például kifejezetten oda van a sportért. Ám van olyan is, akinek a kosárlabda a kedvence. Szabó Csillag versenyszerűen is űzte a sportot, de egy sérülés miatt abba kellett hagynia. Jelenleg kosárlabda játékvezetőként dolgozik, élete álma, hogy egyszer egy olimpián bíróként vehessen részt, ám úgy döntött, hogy előtte még egy szépségversenyen is megméretteti magát.


Sarka Kata
Fotó: Mészáros Diána

Sarka Kata, a Magyarország Szépe versenyigazgatója a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy csak annak van esélye a végső győzelemre, aki a következő hetekben maximális fegyelemmel és szorgalommal dolgozik. A leendő szépségkirálynőnek talpraesettnek, céltudatosnak, barátságosnak és kommunikatívnak kell lennie. Emellett felhívta a figyelmet arra is, hogy a Miss World verseny egyik legfontosabb missziója a társadalmi felelősségvállalásra való figyelemfelhívás, így a győztesnek a későbbiekben is képviselnie kell az általa felkarolt jótékonysági kezdeményezést. Éppen ezért a táborban a Miss Charity alversenyen a lányok a választott jótékonysági projektjüket prezentálják és egymásra voksolva választják ki a legszimpatikusabb kezdeményezést. A felkészítő táborban zajló versenyek során a döntősök személyisége jobban megismerhető, ez segítséget nyújt a zsűritagoknak, akik majd az élő adásban pontozzák a versenyzőket. Nem titok, hogy a táborokban gyakran rivalizálnak egymással a lányok, így Kata jelezte, hogy a versenytársakkal való viselkedést is fokozottan figyelni fogják.

Íme a húsz döntős, akik között már ott van az ország új szépségkirálynője:

Berger Kitti, Bui Tiky, Doszkocs Dominika, Fekszi Szimonetta, Galambos Patrícia, Glonczi Bianka, Józsa Eszter, Kántor Bianka, Kiss Rebeka, Kovács Vanessza, Kovács Vivien, Magicz Mirtill, Mészáros Dóra, Noll Petra, Ollári Barbara, Reiszweber Ziara, Szabó Csillag, Szakálos Dóra, Szarvas Andrea és Tóth Panni.

Kapcsolódó Cikkek